![]() |
OLTACILARDER Olağan Genel Kurul Toplantısı Çağrısı
[CENTER][img]http://www.oltaciyukle.com/images/2017/03/03/oi1eD.jpg[/img]
[/CENTER] [B][CENTER][SIZE="3"]OLTACILARDER Olağan Genel Kurul Toplantısı Çağrısı[/SIZE][/CENTER][/B] Sayın Üyemiz, Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündem maddelerinin görüşülmesi üzere 20 Mart 2021 Cumartesi günü saat 15:00' da İvedik Mah. Hurdacılar Sitesi Yolu Üzeri No: 67 Yenimahalle/Ankara adresinde bulunan Halisin Yeri Canlı Alabalık Restaurant'ta yapılacak olup, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 27 Mart 2021 Cumartesi günü saat 13:00'da aynı yerde yapılacaktır. Üyelerimize önemle duyurulur. Saygılarımızla, Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Yönetim Kurulu 03.03.2021 [B][U]GÜNDEM :[/U][/B] [B]1.[/B] Açılış [B]2.[/B] Saygı duruşu [B]3.[/B] Genel Kurul Divan Heyetinin seçimi [B]4.[/B] Çalışma Raporunun ve Denetim Raporunun okunması ve görüşülmesi [B]5.[/B] Yönetim Kurulunun ve Denetim Kurulunun aklanması [B]6.[/B] Yeni Dönem Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimi [B]7.[/B] Üyesi olduğumuz Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu' nda derneğimizi temsil edecek asıl ve yedek delegelerinin seçimi [B]8.[/B] Tahmini bütçenin görüşülmesi [B]9.[/B] Dilek ve temenniler [B]10.[/B] Kapanış [B]Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER)[/B] Adres : Çankırı Cad. Vakıf İş Hanı No:67 Kat:5 No:6/7 Altındağ/Ankara Tel : 0530 200 82 33 Fax: 0312 231 83 54 E-Mail: [email]oltacilarder@hotmail.com[/email] & [email]info@oltacilar.com[/email] |
Değerli Üyelerimiz;
Bilindiği üzere 20.03.2021 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulumuz çoğunluk sağlanamayacağı anlaşıldığından yine aynı adreste 27 Mart 2021 Cumartesi günü saat 13:00'da yapılacaktır. Özellikle şehir dışından katılacak üyelerimiz planlarınızı lütfen yeniden ayarlayınız. Saygı ve selamlarımızla Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği Yönetim Kurulu |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:21. |