![]() |
|
trofe sazan organizasyonu
16-17 Temmuz 2008 tarihi 2 günlüğüne
1 adet kameraman 7 kişiye yakında iri trofe sazan tutmak için arkadaşlara ihtiyaç vardır. Tutulan tüm balıklar suya iade edilecektir.;) Yıllık izinli olan arkadaşlar tercihtir.;) Yaş farketmez.163 km ye gidilecektir. |
ah be abi aradığın adam burdaydı ama tarih uymuyo :D
|
Abi son iki gün kala organizasyon duyurusu yaptığına göre senin ekip bellidir zaten... :D
|
[QUOTE=RAUGH;76117]Abi son iki gün kala organizasyon duyurusu yaptığına göre senin ekip bellidir zaten... :D[/QUOTE]
Valla yok gerekirse tek gidecem ;) |
[QUOTE=jashuaa;76116]ah be abi aradığın adam burdaydı ama tarih uymuyo :D[/QUOTE]
Sen geleceksin zaten ;) |
Abi önceden haberim olsa bende takılırdım peşine :D
|
Ben çok yoruldum sakına beni yazmayın:)
Zaten bu hafta içi işimde çok olacak. Sinan isterse o nuda sakına götürüm falan demeyin başınızı taşlara vurursunuz baştan söylemiş olayim:D:D:D |
[QUOTE=GECEKONDU06;76124]Ben çok yoruldum sakına beni yazmayın:)
Zaten bu hafta içi işimde çok olacak. Sinan isterse o nuda sakına götürüm falan demeyin başınızı taşlara vurursunuz baştan söylemiş olayim:D:D:D[/QUOTE] ::D:D Abicim şimdi şevkimi kırdın yaaa:D Deneye deneye öğreneceğiz napalım.:) Bak ben kameramanlık yaparım:D ondan korkmam.:D:D |
[QUOTE=ÇARŞI;76128]::D:D Abicim şimdi şevkimi kırdın yaaa:D
Deneye deneye öğreneceğiz napalım.:) Bak ben kameramanlık yaparım:D ondan korkmam.:D:D[/QUOTE] :D:D:D:D:D |
kusura bakmayın turgay abicim hafta içi gelemem yoksa canı gönülden gelirim abii:D:Drastgele sinan iyi kameramanlık yaparmış abii
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:19. |
|