![]() |
bende kırıkkale takımı açmak istiyorum
meraba ben kırıkkaleden mustafa bu siteyi biz arkadaşlarla avlanırken site üyelesi olşan bir grup arkadaş geldi ve biraz muhabbet ettik bazı sorular sordular bize bölgemiz ve avlanma şeklimiz hakkında ve bize bu siteyi bahsettiler ve şimdi bende yeni üye oldum ve artık ennde kırıkkale takımı kurarak yapmış olduğumuz ve yapacağımız avalrı paylaşmak istiyorum herkeze rast gele:):):)
|
Mustafa aileye hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim. Kırıkkale konusuna gelince yonetim tarafından değerlendirilip gereği yapılacaktır.
|
hoş bulduk paylaşımlarımla sizleri mutlu ediceğime innaıyorum
|
[QUOTE=taşkın;201775]meraba ben kırıkkaleden mustafa bu siteyi biz arkadaşlarla avlanırken site üyelesi olşan bir grup arkadaş geldi ve biraz muhabbet ettik bazı sorular sordular bize bölgemiz ve avlanma şeklimiz hakkında ve bize bu siteyi bahsettiler ve şimdi bende yeni üye oldum ve artık ennde kırıkkale takımı kurarak yapmış olduğumuz ve yapacağımız avalrı paylaşmak istiyorum herkeze rast gele:):):)[/QUOTE]
Mustafa kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin, aramızda Kırıkkaleden bir çok arkadaşımız var onlarında olurunu alırsan neden olmasın, Bir Kırıkkale topiğini açmak o kadarda zor değil, katılımcı olman temennisiyle keyifli paylaşımlar dilerim...:) |
Ailemize hoşgeldin Mustafa
|
hoş bulduk kardeş
tüm kalelilere duyrulur forum yöneticilerimiz izin verirse kırıkkale grubunu sizlerle kurmak istiyorum ben temelini atayım siz binayı dikin |
[QUOTE=taşkın;201821]hoş bulduk [B][COLOR="Red"]kardeş[/COLOR][/B]
tüm kalelilere duyrulur forum yöneticilerimiz izin verirse kırıkkale grubunu sizlerle kurmak istiyorum ben temelini atayım siz binayı dikin[/QUOTE] Kardeş :cool: bu senin elinde Kırıklalelileri bir araya topla bu topikte aktif olun, Kırıkkale Topiği açılır...;) |
[QUOTE=taşkın;201775]meraba ben kırıkkaleden mustafa bu siteyi biz arkadaşlarla avlanırken site üyelesi olşan bir grup arkadaş geldi ve biraz muhabbet ettik bazı sorular sordular bize bölgemiz ve avlanma şeklimiz hakkında ve bize bu siteyi bahsettiler ve şimdi bende yeni üye oldum ve artık ennde kırıkkale takımı kurarak yapmış olduğumuz ve yapacağımız avalrı paylaşmak istiyorum herkeze rast gele:):):)[/QUOTE]
Mustafa hoşgeldin kardeşim, keyifli paylaşımlar diliyorum. Sanırım o sorgu memurları bizdik... Cezaevinin altındaki koyda sohbet ettiğimiz arkadaşlar sizseniz tek kelimeyle tam bir amatörsünüz dostum. Doğa ve çevreye saygılı tüm bireyler bizim canımız ciğerimiz... Kırıkkale den aramıza katılıp, Kırıkkkale takımını kurmak istiyoruz demen inan bizi çok mutlu eder. Kırıkkale oradaki biliçsiz avlananlar yüzüne yakın zamanda sanki tüm avlaklarından mahrum kalacakmış gibime geliyor. Eskiden beri balık avı tutkunluğun var ise şimdi ile geçmişi karşılaştır farkı göreceksinidr:o Saygı ve selamlarımla.... Rastgele kardeşim... |
Ailemize hoşgeldin Mustafa
|
kardeşim ailemize hoş geldin
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:33. |