![]() |
Odun Şamandıra
[img]http://www.yukleoltaci.com/images/eylul7/957_os01.jpg[/img]
telefon kötü biraz görüntü biraz bozuk arklar ilk önce aşğıyı okuyun :D 20 cm ucuzluğunda 4 cm genişliğinde bir sopa bulun onu alın ilk baş ını yapıcaz üstüne ışıldak takılacak kadar yon tun yontun ama ölçün 6 cm boyu olsun daha sonra bidaha 8 cm ölçün sonra 1 cm kadar yontun ama düzgün bir biçimde sonra bir zımpara kağıdını alın her tarafını zımparalayın sonra bir çivi alın evdee balınız varmı eğer varsa azıcık çivinin ucuna sürün sonra o ışıldak takılan yer değil ha diğer alt tarafına 2cm uzunluktan sonra çiviyi alın çakın ama yavaş çakın yarılmasın delindikten sonra odun suya dayanıklı olsun diye vernikleyin güneşe bırakın 1 gün sonra guaj boyayla boyayın onuda 3 saat kurutun alın size şamandıra ben denedim işede yarıyor süper :D |
Teşekkürler...
El emeği her zaman önemlidir... Bir de yazarken daha dikkatli olmak gerekir değil mi Ermancım:D |
Emek verip uğraşmışsın eline sağlık Erman kardeşim...
|
güzel çalışma ellerine sağlık.
|
Erman eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş...
|
Güzel olmuş kardeşim eline sağlık.Közlenip soyulmuş patlıcana benziyo biraz :)
yeni yapıtlarını bekliyoruz. |
;)Çok saolun daha çok yapıtım varyha bidee semih abi dikkat etmeye calışıyom ama arada kaynıyorlar bide saç tokasından iğne yaptım onunda tarifini vereyim.
Abiler bildiğiniz saç tokası varyha siyah ince olandan tuturmalıklardan he işte onu alın eşinizdeen veyha annenizden onu düm düz yapın sonra uçları tombul kerpeten ucuyla sıkıştırın bastırın son gücünüzle topak kopuyor dümdüz oluyor sonra alın tırnak törpüsün sağ tarafı aşağı yukarı törpüyelin sonra orası düm düz oluyor daha sonra öteki tarafı yapın düm düz oluyor sonra ucu kerpetenle geriyhe doğru yamın diğer ucuda kerpetenle önüne doğru bükün sonra diğer sivri u.tan sağlam olarak tutun sonra o yuvarladığınız ucu sağa doğru döndürünkü çevresine dolansın sağlam olsun alın size 3 numara bir kanca denendi ve balık tutuldu ama olan törpüye oldu dişlileri yok oluyor ona göre baştan diyim :D :D :P queto(alıntı ermandan )sadece vakit geçsin diye yaptım yoksa tırnak törpüsünü bozanan kadar gidip 5 tane kanca al :D |
Saol kardeş ellerine ve emegine saglık.
|
Eline sağlık Erman, böyle basit ve ilginç el emekleri ile avlanmak insana haz verir. Paylaşım için teşekkürler...
Fotoyu biraz daha netleştirdim... [IMG]http://www.yukleoltaci.com/images/eylul7/957_os01.jpg[/IMG] |
Sevgili Erman olayı iyi anlatmışsın ama odunun cinsini yazmamışsın
|
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:53. |