Alıntı:
tr16hunter Nickli Üyeden Alıntı
Ahhh Serkan Ah kasıtlımı yapıyon bunu yahu, zaten içim içimi yiyiyor oralara bidaha gidemedim diye. Çekip çekip süper resimleri koy benim önüme böylede Ankaraya geldiğimde görüşürüz seninle o zaman başının etini yiyiyormuyum yemiyormuyum. Şaka bir yana kardeşim gerçektende her gittiğin yerden bir cennet köşeyi tanıtıyorsun bizlere Allah razı olsun vallaha ne diyeyim aslında bir daha dünyaya gelme imkanım olsa oralarda doğmuş ve o coğrafyanın insanı olarak orada yaşamayı çok isterdim. Ama inşaallah emeklilikte o güne kadar ölmez sağ kalırsak oraların keyfini süreceğim. Ellerine emeklerine,ayaklarına yüreğine sağlık kardeşim benim, süper paylaşımın için teşekkürler...  
|
Sen emekli ol yerleş Kastamonu/Cide' ye gerçekten diyorum 10 yıl daha geç ölürsün abi
İnsan buralarda kolay kolay ölmez öyle
Alıntı:
korni Nickli Üyeden Alıntı
hocam sen bu güzellikler içerisinde gezdiğin sürece hepimizi öldürürsün ama sana birşey olmaz paylaşım için teşekkürler 
|
Allah gecinden versin kardeş

Nerden biliyorsun belki tomruk düşebilir buralarda gezerken
Alıntı:
ankmemoli Nickli Üyeden Alıntı
serkan abicim harika ötesi bir paylaşım olmuş ,ellerine sağlık..
bayıldım abi kastamonuya ne kadar güzel bir yermiş.buralarda yaşamak insanın ömrünü uzatır abi  
|
Alıntı:
savas0678 Nickli Üyeden Alıntı
Abi gene döktürmüşsün.Resimler harika. Manzara mekanlar herşey harika.
Bende bayramda sırf site için dolaşıpğ bi albüm hazırlayacagım.
Bizim oralar daha güzel.   
|
Alıntı:
06KARA MURAT Nickli Üyeden Alıntı
Paylaşımınız için teşekkür serkan abi gerçektende doga harikası yerlermiş işallah birgün bizde gider görürüz selametle
|
Ömrünü uzatmak isteyenler doğru Batı karadenize.
İki üç ayda birde olsa buraların havasını solumak lazım
Alıntı:
ÇARŞI Nickli Üyeden Alıntı
|
Alıntı:
tarık Nickli Üyeden Alıntı
harikasın abi mükemmel olmuş yani resimlerde mükemmel
|
Alıntı:
musa66 Nickli Üyeden Alıntı
Serkan candost bu güzel insanın hayatını paylaştıgın için sagol

|
Alıntı:
ÇARŞI Nickli Üyeden Alıntı
İşte benim memleketim,köyüm,17 yaşıma kadar anılarla dopdolu yaşadığım yerler,kaldımı oralarda ayak basmadığım yer.
Fakat köyüme gidip geliyorum ama çoğu yer 3 saatlik uzaklıkta olduğu için yürüyerek gidemiyoruz oralara.
Neyseki abim sayesinde eski anılarım canlandı gerçekten çok güzel görüntüler.
Annem ve babam ı da buradan görmek güzeldi gerçekten.
Teşekkürler Abi.
|
Alıntı:
PAŞŞA Nickli Üyeden Alıntı
La topram sen işe hangi arada gidiyon ,emeğine sağlık yine güzel kareler..
|
Tüm yorumlar için teşekkürler inşallah devamı çok yakında.
Defalarca gitmeme rağmen balık nerde çıkar bir türlü bulamadım. Araştırmalar devam ediyor bakalım