Alıntı:
sinekci-fly Nickli Üyeden Alıntı
düzcedeki oltacılar sitesinin üyelerine sesleniyorum .arkadaşlar sitemiz adına 2/2sirküler ve bir amatör balıkcı icin rehber olacak kitapcık hazırlanmakta bu kitapcık yanınızda olunca il tarım müdürlüğünden 20 tl vererek aldığınız amatör balıkcılık belgesinede gerek kalmıyor.ben dün bayii lere nabız yokladım şu kitapcığa 125 tl karşılığında reklam verin üstelik 100 adet de size kitapcık vereceğiz müşterilerinize dağıtın diye oysa edindiğim izlenim pek yanaşmıyorlar yani reklama ihtiyacları yok gibi davranıyorlar bugün tekrar gezecem duruma göre bizde oltacılığa katkısı olmayan bayilere elimizden geldiğince tavır koyalım ha ne olur derseniz mecbur kalmadıkca bizim sorunlarımıza ortak olmayan bayii den uzak dururuz alışveriş yapmayız veye katkı sağlayan bizim sorunlarla ilgilenen bayii den alışveriş yaparız.adalmar parayı karşılıksızda vermiyor reklamı yapılacak ve 100 adet kitapcık alacak kitapcık sayesinde müşteriside artacak farkında değil.
|
Kasım bey görüşlerinize katılıyorum. Kitapçıkların bu konulardan bi haber olanların en azından bu işin kuralları olduğunu görmesi açsındanda faydası olacağına inanıyorum. Ancak av yasağıyla birlikte yetkililerin yapmış olduğu açıklamalarda oltacılarla ilgili net bir bigi yok 15 Mart-15 Haziran arası tüm balıklar yasak oysa sirküler öyle demiyor. Nisan,Mayısta turnaya gidiyoruz karşımızda jandarma "yassah hemşerim'' -ama biz turn.. "yassah dedikya" ee en iyisi karakollarada birer tane gönderelim belki okurlar..