Alıntı:
sinekci-fly Nickli Üyeden Alıntı
evet abicim sanalda herkes ahkam kesiyor ama icraata gelince fos, ben bu nedenle diyorumki gerçekci olalım ilk önce tüm oltacıları kurallara uygun av yapmasını sağlayalım sonra ileriye dönük çalışmalara başlayalım (çocuk yürümesini öğrenmeden bazı arkadaşlar koş diyor)eeee yürümesini bilmeyen çocuk nasıl koşsun evet ilk önce yürümeyi sonra koşmasını öğreteceğiz.adamın elinde tırıvırı,dinamit lokumu,balık otu,kireç, serpme, ağ fıldır fıldır sote yer arıyor katlim yapmak için sen oltacıya kardeş balık tut ama geri bırak diyorsun aslında bu konuyu burda yazmak istemem fakat şimdilik bir kaç bilgi amaçlı yazdım bu konuyu destekleyen arkadaşlarla karşılıklı oturup kanuşmak isterdim arkadaşlar burda yazınca yanılş anlayabilirler amacım kimsenin kalbini kırmak değildir bilakis arkadaşlarla tartışıp en iyi legal olta avcılığının kurallarını paylaşmaktır
|
kasım abi katılıyorum.
foruma katılan abi ve kardeşlerimin fikirlerine saygı duyuyorum.eğer sonraki nesiller bizim oltayla tutup saldığımız 3,5 balıkla amatör balıkçılık yapacaklarsa bizler yandık.yine başa geliyoruz güvenli kontrol yok,ağcılık,tırıvıcılık v.b.almış başını gidiyor.sanki bizler yangından mal kaçırıyormuş gibi mi oluyoruz.olması gereken neyse amatör balıkçı olarak her zaman elimizden geleni yapıyoruz. balık almakla balık neslini tüketme amacımız da yok.bence hem tutma hemde yeme zevkine varacaksın.en büyük sorunumuz bence üstüne basa basa söylüyorum ağcılar.Bu sorunlar aşılırsa işte sizin dediğiniz tutup salma zaten olacaktır. bu gömlek bize daha çok bol sevgiler, saygılar.