Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.03.09, 23:33   #31
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Memleket:Ankara
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Doğa aşığı tüm dostlara selamlar saygılar...

Öncelikle verilen emek, gösterilen çaba, içtenlik ve iyi dilekler için derneğimize kayıtlı olan veya olmayan tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum.

2008 yılı ortasından sonra üzerine basa basa söylediğimiz ve nihayet iki ay kadar önce hayata geçirdiğimiz dernekleşme çabalarımızda gelinen nokta gayet sevindirici olup Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) olarak bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyebiliriz.

17 Aralık 2008 tarihinde bir araya gelen Ankara nın amatör balık avcılığına gönül vermiş değerli bireyleri sayesinde ilk ciddi adımları atılıp 20 Ocak 2009 tarihinde resmileşen OLTACILARDER' e kurallar doğrultusunda üye olacak ve bizlerle beraber doğru bilinen yolda ilerleyecek dostlara ihtiyaç olduğu kesin ve nettir.
Şayet amacınız amatör ve sportif anlamda balık avcılığı ve doğaya karşı saygı ise bunu aramıza katılıp yönetici veya üye olarak yapmanızın daha bir hoş olacağı kanısındayım.
Son bir kaç yıl içerisinde ferdi olarak hem resmi hemde gayri resmi bu konuda mücadele edeniniz var ise buyrun belgelerimizi ve delillerimizi hiç korkmadan bu konu altına koyalım Bakalım kimin mücadelesi daha fazla?
Ferdi olarak ne mücadeleler içerisinde olanlarımız var. Ne icraatlar yapıyorlar aslında ama ferdi olduğu için başlarına bela almamak adına kısa ve öz diyip kesmek zorunda kalıyorlar ve herşeyi ulu orta burada yayınlayamıyorlar.

Üzülerek söylemek gerekir ise sanaldan yazıldığı gibi kolay değil üstadlar bu iş.
Mutlaka bir noktaya gelindiğinde susup ondan sonraki gelişmeleri ve olayları arkadaşlar arasında konuşuyoruz.

Geçmiş aylarda yazmış olduğum aşağıdaki mesajımı elbette hatırlayanlarınız vardır.
Ben artık bu aşamadan sonra
Olay bu haftalık bundan ibarettir... MECBUREN....
demek istemiyor ve herşeyi ulu orta yayınlamak ve gögsümü gere gere ileride çocuğum için ben bunu yapmıştım diyip resmi tutanakları koymak istiyorum siteye...

Alıntı:
GECEKONDU06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pazar günü görevini tam anlamı ile eksiksiz yapan Karakeçili ve Kesikköprü jandarma karakollarındaki değerli komutanlarımıza ve vatani görevini buralarda yapan sevgili kardeşlerimize www.oltacilar.com Ankara Takımı olarak şükranlarımızı sunuyoruz.
Allah onları başımızdan eksik etmesin…

Cümleten rasgele sevgili dostlar ve ağabeyler…
Saygılarımızla…

Olay bu haftalık bundan ibarettir MECBUREN...

Varsa bunları yapacak arkadaş veya ağabeyler buyursun gelsinler...
Yazıklar olsun, yuhhh, tühh, vah vahh, helal olsunnn, bravooo, tebriklerrr vs vs demekle üzülerek söylemek gerekirse kendi kendimizi kandırırız...

Sen sürdürülebilir amatör balık avcılığı için doğaya saygılı bir vatandaş olarak elinden geldiğince kenetlenecek. Yok onun yakaladığı balık küçükmüş benimki onunkinden büyükmüş, yok o bu işi bilmiyormuş ben daha iyi biliyorum muhabbetlerinden vaz geçecek ve buyrun ben doğamı seven bir vatandaş olarak bunu yaptım diyebileceksin.
Yoksa burada tartıştığın nesneyi (balık) kitaplarda görürsün...

Biraz sert gibi görünsede olması gerekenleri söylediğimi sanıyorum.
Tüm doğa aşığı ağabey ve kardeşlerime selamlar saygılar.
Ben M.Serkan İNANÇ olarak bundan sonra bu aşağıdakileri görmek istiyorum

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla