Alıntı:
YAŞAR Nickli Üyeden Alıntı
Akyar barajını sömürüyorlar serkan abi helal olsun bu korku onlara yeter.
|
Alıntı:
GECEKONDU06 Nickli Üyeden Alıntı
Tüm hazırlıklar tamam...
Kimliklerinizde en yakın zamanda elinizde olacak kardeş.
Gördüğünüz uygunsuzlukları bölgeden sorumlu kolluk kuvvetlerine ilettiğiniz takdirde anında şikayetlerinizi değerlendirip konu ile ilgilenecekleri kesin ve nettir. Yeterki alakasız şikayetlerde bulunmayalım.
O insanlarında tek işi göllerimizdeki balıklarımızı veya doğamızı korumak değil. Milyonlarca konu ile uğraştıklarından biraz olsun anlayış gösterip onlara yardımcı olmakta bizim görevlerimizin başında gelmeli.
Yapacağın şikayetlerde Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği üyesi Yaşar ALVER demeyi unutma sakına 
|
Yaşar merhaba...
Az önce fark ettiğim bir olayı arkadaşlar ile paylaşayim istedim.
Dernek üye kimliğinden senin Akyar lı olduğunu fark ettim.
Bu iki tutanak senin nüfusa kayıtlı olduğun yerde (AKYAR) tutulmuş ve sende 21 Şubat 2009 tarihinde bizzat gelip OLTACILARDER e üye olmuşsun. (Yani bu olaydan önce) OLTACILARDER inde 17 numaralı üyesisin...
OLTACILARDER in amacını sen çok iyi biliyorsun
Şimdi senden rica ediyorum dostum...
Düğünde, bayramda köyüne gittiğinde hemşerilerinle konuş ve oralara sahip çıkmalarını sağla. Sağlaki bizden sonra gelecek nesillerde suratımıza garip garip bakıp neden buna müsade ettiniz ve benimde amatör balık avı merakından zevk alma imkanımı yok ettirdiniz demesin...
www.oltacilar.com sitemizde üye olan ve senin hemşerin olduklarını tahmin ettiğim bir kaç kişi daha var.
Bir daha oraya gittiğimizde sizleri mutlaka yanımızda görmek istiyoruz kardeşim.
Saygı ve selamlarımla...