Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.06.09, 00:54   #20
Kasım TAZEGÜNEY
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
TR16AVCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kasım abicim vallahi ellerine emeklerine sağlık görüntü süper, eminim sen bu % yi deneyimlerine dayanarak vermişsindir ve denemeyede değer diye düşünüyorum. Paylaşım süper...
cahit bey ben yaklaşık 15 yıldır sinekle avlanıyorum tabi ilk yıllar hazır alıyorduk sonra deneyimlerimize dayanarak hazır istanbula sinek mlz...gelmişken bizde bu işi başarırmıyız diye denedik ve başarılı olduk sanırım sinek kullanan arkadaşlar genelde kasım hocanın sineklerinden istiyorum diye bayii arkadaşlara sormaya başladılar bende kışın boş zamanlarda yaklaşık 500 adet yapıp bir bayii arkadaşa veriyorum o da arkadaşlara satıyor ben sineklerime balık tutma ve bozulma garantiside veriyorum .bunu dam bile veremiyor hatta dam sinekle 2 balık tutarsanız benim sinekle 4 tutmazsanız gelin 2 adette ben hediye edeceğim tabi balık olacak ve sineğe vuracak koşulların olması gerekir.sitedeki birkaç arkadaş benim sineklerden edindi inşallah onlardanda iyi sonuçlar yakında gelir yanlız bu sineklerle ben ALABALIK. tatlı su kefali ve GÜMÜŞ BALIĞI Tutuyorum ha levrekte aldım. Ama sazan yakaladım dersem yalan olur. bizim sularda sazan yakalayacağını düşünmüyorum