Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.12.09, 08:00   #106
yusufcmezarci
Üye

yusufcmezarci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yusuf MEZARCI
Memleket:Düzce
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: Amatör Ruh
Referans:
yusufcmezarci will become famous soon enoughyusufcmezarci will become famous soon enough
Sevgili Serkan başkan,derneğe verdiğin emeklerden dolayı teşekkürlerimi kabul et.Yalnız derneğin işleri bir veya iki kişiyle olacak işler değil.Yük bir kaç kişiye yüklenemez.
Sevgili Ankaralı dostlar,kardeşler,Serkan başkanı yalnız bırakıyorsunuz.Bazı işler aksıyor.Başkanında kendi işleri var,hepsinin altından bir iki kişinin kalkması mümkün değil.

Bir örnek,sirküler kitapçığı dört yıllık,bir yılı geçti.Ben hala diğer derneklerin bastırdığı kitapçığı dağıtıyorum.

Başkanı her yerde görmek istiyoruz.Peki başkan rahat hareket etsin diye nasıl yardım ediyorsunuz.Lütfen derneğin bir ucundanda sizler tutun.

Başkan ve bazı arkadaşlar Düzcede dernek kurulması için girişimde bulundular.Ben Düzcede 1988 De derneği kurdum.İki kişi kaldık.Düzce depreminden sonra kapatmak mecburiyetinde kaldım.

İşin özü,Serkan başkana yardım etmenizi,onun işlerini hafifletmenizi rica ediyorum.

Ankaralı kardeşlerim,lütfen alınmayın,ben işlerin daha hızlı ve düzgün yürümesini istediğimden dolayı hatılatmak istedim.

Hepiniz ALLAHA emanet olun.

yusufcmezarci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla