Alıntı:
commander Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar oltacılar yönetimi ve tüm arkadaşlar. Şimdi Serkan abi iyi güzel yazmışsın da ben üye olayım diye bağırıp duruyorum olmaz diyen sen değil misin? Üye olmak isteyeni yapmazlar sonra da üyemiz yok diye ağlarlar.
Tabii ki şaka bir yana mesleki sebeplerden üye olamıyoruz ama bu sizlerle gönül birliği yapmadığımız anlamına gelmiyor. Her ne kadar son zamanlarda site içerisinde biraz görevlerimizi aksatmış olsak da avlanmaya ve avlaklardaki bohçacılarla mücadelemize devam ediyoruz,bizim kermelik olayını hatırlayacaksınız geçen defa da yeni avlak bölgemizde trıvırı kullananları jandarmaya şikayet ettik ve onlarla da tartıştık. Ziyaretime gelen ağabeyim Naci ERTİK ile de 200 mt lik bir alandan bir çuval trıvırı artığını toplayarak imha ettik. resimleri kendisinde ve yönetimden Nuri ERTİK de mevcuttur. Bu arada Nuri abi şu form nasıl iniyorsa indirip sana zahmet ihtiyar balıkçıyı bir üye yapıver.
Velhasılı kelam sizlerle böyle bir ortamda birlikte ve bir olmaktan mutluyum kısmetse ilerleyen zamanlarda bizim de gururla taşıyacağımız bir oltacılar der kimliğimiz olacaktır.
Sağ ve sağlıcakla kalın.
|
Alıntı:
yusufcmezarci Nickli Üyeden Alıntı
Haydi bakalım Sakarya balıkçısı,girişimini takip ediyorum.
Sitemizin değerli üyeleri,haklı olduğumu bir kez daha gördüm.Sizler yazılan kısa mesajları okuyup,kısa kısa cevaplar vermeyi daha uygun görüyorsunuz.
Ne Serkan başkanın yazdıklarına,ne de benim başkana cevaben yazdıklarımı okuyup yorum yapmadınız.
Aynı yazıları başkası yazsaydı,eğer gocunacak yaram yoksa bende bir şeyler yazardım.
Yine de hepinizi seviyorum.

|
Offfffffff öğle bir taş geldiki neredeyse kafamızı yaracak. Sayın abim, sizlerin yaşı ve tecrübesi ne olduğunuzu ve ne söğlemek istediğinizi açık açık söğlemektedir.... Yorum yapmak ne haddimize. Mesleki sebeplerimizden dolayı üye olamasakta gönlümüz ve kalbimiz sizinle.... Elbet bizimde dernek üyesi olma hakkımız olacaktır. Şurda takavite ne kaldı zaten. Dernek üyesi olsamda olmasamda mücadeleye devam edeceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. Herzaman yanınızdayız deyip geçmiyoruz. İnşallah en kısa zamanda tekrar kucaklaşarak bu meseleyi yüzyüze daha rahat konuşuruz. Saygıyla ellerinizden öpüyorum.