Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.12.09, 06:39   #118
yusufcmezarci
Üye
 
yusufcmezarci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 06/3/2009
Üye Adı: Yusuf MEZARCI
Memleket:Düzce
Yaş: 78
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: Amatör Ruh
Mesajlar: 344
Referans:
yusufcmezarci will become famous soon enoughyusufcmezarci will become famous soon enough
Alıntı:
Gürkan KOCAÇAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Offfffffff öğle bir taş geldiki neredeyse kafamızı yaracak. Sayın abim, sizlerin yaşı ve tecrübesi ne olduğunuzu ve ne söğlemek istediğinizi açık açık söğlemektedir.... Yorum yapmak ne haddimize. Mesleki sebeplerimizden dolayı üye olamasakta gönlümüz ve kalbimiz sizinle.... Elbet bizimde dernek üyesi olma hakkımız olacaktır. Şurda takavite ne kaldı zaten. Dernek üyesi olsamda olmasamda mücadeleye devam edeceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. Herzaman yanınızdayız deyip geçmiyoruz. İnşallah en kısa zamanda tekrar kucaklaşarak bu meseleyi yüzyüze daha rahat konuşuruz. Saygıyla ellerinizden öpüyorum.


Sevgili Gürkan kardeşim,günaydın,nasılsın,sevgi ve özlem bizden dostum.
Bir yukardaki yazımda bazı kişileri tenzih ederim diye başladım.Ben de devlet memurluğu yaptım.Senin ve senin gibi olanları gayet iyi anlarım.

Benim sözüm,site öyle bir kalabalıklaştı ki,dağları yıkarız gibi geliyor ama bir arpa boyu yol gidemiyoruz.Derneğimizin yapılacak çok işi var.
Her kes kendi bölgesinde faaliyet gösterirse,Ankara da oturanlar da Serkan başkan ve yönetime ellerinden geldiğince yardım ederlerse başarma şansımız yüksek olur.
Derneğimizin işleri için bakıyorum bir kaç kişi koşturuyor.Keşke diyorum Ankarada otursaydım.
Gürkanım,yüz yüze tanşmadık ama,seni tanıyanların sitede yazdıklarından,kişiliğini az çok öğrendim.Sana taş falan yok.
Dostum yakında görüşeceğiz.Allaha emanet ol.

yusufcmezarci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla