Alıntı:
Yaban Avcisi Nickli Üyeden Alıntı
Sayin Yusuf abim yani burasini Oltacilar.com 'u Oltacilar der olarak degistirmek istiyorsunuz yazdiklarindan anlasildigi gibi yada benim anladigim gibi.Ben Oltacilar der ' e üye olmaz isem üyeligim burada (Oltacilar.com ) da iptal yada silinecek Yönetim geregini yapar o zaman.
Gurbet den selamlar,saygilar.
|
Alıntı:
Gürkan KOCAÇAY Nickli Üyeden Alıntı
Offfffffff öğle bir taş geldiki neredeyse kafamızı yaracak. Sayın abim, sizlerin yaşı ve tecrübesi ne olduğunuzu ve ne söğlemek istediğinizi açık açık söğlemektedir.... Yorum yapmak ne haddimize. Mesleki sebeplerimizden dolayı üye olamasakta gönlümüz ve kalbimiz sizinle.... Elbet bizimde dernek üyesi olma hakkımız olacaktır. Şurda takavite ne kaldı zaten. Dernek üyesi olsamda olmasamda mücadeleye devam edeceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. Herzaman yanınızdayız deyip geçmiyoruz. İnşallah en kısa zamanda tekrar kucaklaşarak bu meseleyi yüzyüze daha rahat konuşuruz. Saygıyla ellerinizden öpüyorum.
|
Arkadaşlar anladığım kadarı ile yusuf abimizin demek istediğini sizler yanlış yorumladınız.abimizin demek istediği herkes elinden geldiğince birşeyler yapsın sorumluluğu ve yükü sadece yönetici arkadaşlara atmasınlar.sadece sitede birkaç arkadaşın yaptığı çalışmaya şak şakcılık yapmasınlar herkes kendi çapında birşeyler yapabilir .en azında herbirimiz 3-5 kişiyi tırıvırının sakıncaları hakkında bilgilendirsek bu bile büyük başarıdır demek istiyor.yusuf abi bölgemizde ağcılarla tırıvırıcılala büyük mücadelesi olan biri ağ atacağını anlatığı kişileri gecenin 3 ne kadar takip eden ve ağ attırmayan biri.o 62 yaşında bu mücadeleyi veriyorsa herkes kendi çevresinde yapabileceği mutlaka birşeyler vardır onun derdi o.sonra herkes benim gibi koştursunda demiyor herkes yapabileceği kadar yapsın.sanaldan ahkam kesenlerden pek hoşlanmaz o kadar . kaldıki oltacıderi ve oltalılar.com üyelerini cok seviyor. onun burda size anlatamam en iyisi siz onunla tanışında kimmiş öğrenin hepinize saygılar.