Alıntı:
Yaban Avcisi Nickli Üyeden Alıntı
Sayin Yusuf abim ben yanlis anladim o zaman özür dilerim,ama yapabilecegim her hangi bir is yada caba olursada esirgemem buna emin olabilirsiniz,yazindan zora kosuluyor biciminde anlamistim.Oltacilarder'e tabiki üye olmak isterim Gurbetden de olsa fark etmez ama bunu Iznimin birinde denk getirip Ankaraya ugramak kosulu ile buradan kimlik numaramin verilmesini kendi adima tehlikeli buluyorum.Insallah Yönetici arkadaslarla (Oltacilarder)yüz yüze sohbet sansi da bulurum.Tekrar Gurbet den selamlar saygilar.
Merhabalar Serkan kardesim;
Yusuf abimi ben yanlis anlamisim özür dilerim,üzerime vazife düserse her yardimda bulunmaya hazirim Oltacilarder'e
selamlar.
|
İbrahim ağabey merhaba...
Gurbetten gönlünün bizimle birlikte olduğunu bilmek, imkansızlıklardan dolayı yan yana olamayıp sanaldanda olsa bizlere destek olduğunu görmek şimdilik bizlere yetiyorda artıyor.
Türkiye' de olsan elinden geleni esirgemeyeceğine hepimiz adımız gibi eminiz.
Az buçuk hemşeri sayılırız.
Aslına bakarsan az buçuk bile değilde ben yinede iller ayrı olduğu için az buçuk diyeyim
Senelik izninde Türkiye' ye (Karabük) gelip beni haberdar eder ve bu kardeşinede bir gününü ayırırsan inşallah görüşeceğiz abim.
Ben bu kadar diyorum

Gerisi sana kalmış...
Saygı ve selamlarımla...