Konu
:
Kendi muhabbetimiz...
Tekil Mesaj gösterimi
20.09.10, 11:36
#
1
mehteran
Üye
Üye Adı:
Gürkan KOCAÇAY
Memleket:
KÜTAHYA
Kan Grubu:
0 Rh (+)
En İyi Avı:
Edindiğim dostlarım.
Referans:
Kendi muhabbetimiz...
İki hafta öncesinden Kütahya sayfasında hemşerilerime Bolu ile ilgili görüşmek ve bayramlaşmak için davetiye çıkartmıştım...Serkan kardeşimde sağolsun benden habersiz infooltacılar aracılığı ile mesaj atmıştı, öncelikle bu hassasiyeti için serkan kardeşime teşekkür etmek istiyorum..
Sonuçta beklenen gün ve saat geldi çattı... İşten gelir gelmez aracıma bir olta birde semaverimi alarak hamen köşede bulanan markettende birkaç birşeyler alarak belirlenen bölgeye doğru yola koyuldum..Daha yola yeni çıkmıştımki Mistan amcam telden aradı... Gürkan ben adresi yanlış anladım galiba nerdesiniz ??
İşin açıkcası Mistan amcamı hiç beklemiyordum, çünki kendisi Romanyada çalışıyordu.. Dururmuyum tam gaz basmaya başladım, çünki beni bekleyen onlarca hemşerim vardı... Sonuç itibarı ile Yolda Harun kardeşimlede karşılaşıp belirlenen bölgeye ulaştık.. Oda ne
Mistan amcamdan başka kimseler yoktu.. Şok olmuştum doğrusu.. Lafı fazla uzatmadan ,hemen malzemeleri indiirip semaveri kurup başladık muhabbete.. Bu aradada gözlerimiz yollardaydı işin açıkcası.... Kütahya takımı yazan pankartımızı gözel görünen biryere astık, oltalarımızı suyla buluşturup, çay keyfinin tadını çıkarttık.. Gerisi fotolarda mevcut.. Bu arada Kütahyalı dostlarımada teşekkür etmeden edemeyeceğim.
Harun kardeşim hiç boş durmadı.. Üç beşte balık tuttuk.
Tabiki küçük balıklar suya iade edildi...
Konu ERDEM tarafından (20.09.10 Saat
13:30
) değiştirilmiştir. Sebep: Resimler linklendi.
mehteran
Açık Profil bilgileri
mehteran - Daha fazla Mesajını bul