Alıntı:
06 TK 06 Nickli Üyeden Alıntı
İlk önce turnayı güzelce temizliyoruz sonra bir kabın içinde güzelce içini dışını zeytinyağı ile yağlıyoruz varsa tereyağlı daha güzel olur.folya ile sarmadan yanına yarın sarımsak koyarsak lezzetli olur.Folyo ile kapadıktan sonra fırına veriyoruz yaklaşık 45 dk sonra çıkartıp folyoyu açıyoruz sonra 15 dk daha kızarması için tekrardan fırına veriyoruz sonra afiyetle yiyebilirsiniz.denedim süper oldu tavsiye ederim 
|
Alıntı:
tellakman Nickli Üyeden Alıntı
Afiyet olsun 
|
Alıntı:
FIRAT Nickli Üyeden Alıntı
birgün bu kadir turnanın heykelini yapmazsa ben de bişey bilmiyom
|
Alıntı:
frozen06 Nickli Üyeden Alıntı
sezon açılınca uygulamalı ders rica ediyorum, kaç senedir turnanın tadını unuttum ilk böyle pişirelim. . .
|
Alıntı:
peker_kaya Nickli Üyeden Alıntı
|
Alıntı:
refaha Nickli Üyeden Alıntı
Bende balığı temizleyip 2 şişe maden suyunu, 1 çay kaşığı karbonat, 2 yumurta sarısını bir kabın içinde karıştırıyor balıkları parçalara ayırdıkdan sonra bu karışımın içinde 1 saat kadar bekletiyor daha sonra una bulayıp tavada kızartıyorum. Denemeni tavsiye ederim harika oluyor...
|
Alıntı:
okyanusyalı Nickli Üyeden Alıntı
tarifler için sağolun arkadaşlar.yalnız turnanın 3 kg büyüklernin kafaya yakın yerleri ne yaparsan yap çok kuru kalıyor.anam güveç yapar,herkes sebzesine saldırır.yapılışı ve sebze malzemesi et güveçle aynı.
|
Tabiki yasincim ne demek öğretirim ama ilk önce bir avına çıkalım ..
İnşallah fıratcım keşke belediye izin verse de Kızılayın göbeğine heykelini yaptırsam
Evet peker abi yazarım bir kaç kişiye kapak olsun diye yanlış anlamayın 3 kapak toplayana metin bedava çay veriyormuş
Refah abi inşallah bu sene de güzel avlar yaparız sonra sende bize yemeğini yaparsın
Valla Ayhan abi bu tarifi kime yaptırdıysam ben bu balığı bu kadar lezzetli bilmiyordum diyor tavsiye ederim