Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.04.12, 01:22   #10
Yücel Canvar

Yücel Canvar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yücel Canvar
Memleket:Ankara
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Kral balıkçı kaşığı ile yakaladığım 67 cm turna
Referans:
Yücel Canvar is on a distinguished road
Alıntı:
erhan canatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese Günaydın,

Bu gün benim için çok önemli bir konuya değineceğim. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi,

Bu hafta arkadaşlardan birisi cuma günü için beni arayarak hem balık yapar hemde temiz hava alırız diye
telefonla sözleştik. Fakat cuma günü geldiğinde bırakın gelmeyi telefona bile çıkma nazikliğini bile göstermedi. Bu güne kadar bekledim acaba arayıp özür dilermi diye fakat o inceliği bile göstermedi.

Arkadaşlar bir konu veya bir iş için söz verdiğimizde ne olur takipçisi olalım.İnsan kalbi kırmak kolayda
kazanmak zaman alır. Bundan sonra ben dahada dikkatli olacağım sizinde olmanızı bütün iyi niyetimle dilerim.Herkese iyi pazarlar dilerim E.C.
Erhan abi, bu mesajınızı şimdi okudum. Suçlusu benim sizden binlerce defa özür diliyorum.

Evet ne kadar kendimce haklı bahanelerim olsada, hatamı kabulleniyorum. Böyle yapmayı kesinlikle istemezdim; fakat olumsuz olayların şekil almasıyla, size karşı yapmış olduğum hatam inanın istemeden olmuştur. Cahilce davranışımı lütfen affedin. Sizden burada tüm kardeşlerimin, abilerimin huzurunda binlerce kez özür diliyor ellerinizden öpüyorum, lütfen beni bağışlayın.

Saygılarımla.

Yücel Canvar isimli Üye şimdilik offline konumundadır