Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.02.13, 21:52   #1
iLK_KaN

iLK_KaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Mustafa FIRINCI
Memleket:DÜZCE
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: Geri salacaklarım
Referans:
iLK_KaN will become famous soon enoughiLK_KaN will become famous soon enough
Evde elektirikli bot motoru yapımı

Ben yapabileceğim ürünleri kendim yapmaktan yanayımdır. Genelde kahvehane kültürüm olmadıgı için kışın evde boş oturmaktansa birşeyler yapmayı tercih ederim. Geçenlerde araştırma yaparken altaki videoyu gördün baya hoş duruyor. Bunu yapmayı deniyeceğim. Zaten mevcutta elimde bir tane aküsü bitik matkap var. Bir tanede kablolu matkap var. Akü olarakta yemleme botununa aldığım aküler var. Bir eksik pervane onuda temin ettimmi sanırım eksik malzemem kalmıyornedersiniz olurmu?

Ayrıca bir soru daha elimde bir tane ups var (bilgisayar güç kaynağı) ben bunun içindeki aküleri yemleme botuna kullanıyorum. Bu sayede de bot için artı bir şarz aleti kullanmıyorum. Şimdi aklıma geldide upsler 12 v enerjiyi 220v çıkarıyor. Peki bu cihaza araç aküsü bağlasam olurmu yani onuda 220 e çıkarırmı?
Eğer çıkarırsa güç bakımından şarzlı matkap yerine normal fişli matkabı kullanıcağımda.
Şimdi deneme yanılma yöntemi ile bulacağım ama maliyeti yüksek bir deney olur onun için bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Facebook'ta Paylaş
iLK_KaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla