Konu: Fly Çekirge
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.08.13, 00:14   #9
fırat

fırat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Onur Fırat POLAT
Memleket:Ankara
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı:
Referans:
fırat will become famous soon enoughfırat will become famous soon enough
Bak şimdi konuya nerden gireceğimi bilemedim.
Fly Fishing bizlerin arasındaki bazı insanlara çok uzak buna eminim ama ben son iki yıldır Fly' ın peşine düşmüş
ve bizim ülkemizde kimler tarafından layıkı ile yapılıyor, nasıl yapılıyor kendi kendime dertleniyordum Çevremde
bana yakın olan 3 isim vardı. Tarık ERSAL,Tuncay UYANIK ve Bülent KUTLUCA onlardan yardım isteyebilirdim. Neyse o arada İsveçte tanıştığım Fly Fishing yapan bir balıkçının önerisi ile ilk Fly setimi aldım o bana bir kaç bir şeyler göstermişti ve bende o aralar Türkiye' ye geldigimde Fly ile uğraşan abilerimin yanında yer alabileceğimi düşünüyordum konu nerden nereye geldi Neyse.
İzin tarihim hemen hemen OLTACILARDER in Turna Yarışmasına denk geliyordu hani derlerya iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. İşte aynen öyle oldu ve yarışmada Fly ile ilgili bir sunum yapılacağını duymuştum. Ardından sunum sırasında dğerli abi'm Bülent KUTLUCA' yla inceden yakınlaşdık Ha şunuda söyleyeyim o gün sunum da çekilişde yapıldı ve Rabbim biliyor bu Fly işine kendimi o kadar kaptırmışımki, Allah tarafından çekilişte hediyeler bana çıktı.
Sunum esnasında yok sıkıldık bitirin oyun oynuyacagız ve buna benzer şeyler diyenler oldu. Bu insanlar bana göre Fly' a çok uzak. Neyse yarışma sonrasındaki günlerde Bülent Abi'm bana Fly nasıl kullanılır, nasıl yapılır bununla ilgili özel bir ders verdi. Sağlık problemleri olmasına rağmen buradan tekrar teşekkür ederim kendisine ve Fly Fishing sunumuna katkıda bulunanlara.
Kesinlikle o karelerin canlı yaşandığı anlardaki konuşmalar ve beni gözüme çarpan ince noktalar Fly' da hızlanmama etkendir. Şunuda söyleyeyim Fly' cı Abi'lerimizin yanlarında yer almak için çok çalışmamız lağzım.
Serkan abi bir dokun bin ah işit, vallahi. Uykulu uykulu ne yazdım ne yazmadım orasını Allah bilir

fırat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla