[QUOTE=HALUK32CARPTR;345930]
Alıntı:
iLK_KaN Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Mustafa kardeşim öncelikle yorumların için teşekkür ederim.Ben rt4 ü özellikle CarpTR forum da yemele botu konulu yorum ve paylaşımlardan ticari olarak piyasadakilerin en iyisi diye edindiğim izlenimden dolayı, elektrik-elektronik aksamını veya benzeri özellikte olanını kullanmayı düşündüm, sen böyle söyleyince şaşırdım biraz..Acaba carponizer rt4 ile carplanguage rt4 farklı bir bot mu?Neyse şimdi fikir edinip doğru karar verme aşamasındayım zaten..Ağırlık maksimum 7-8 kg(aküler dahil)aküler hariç sanırım 2,5kg civarı olacak diye hesapladım , bu konuda en önemli faktör kullanılacak akülerin ağırlığı (düşündüğüm aküler 2 adet 5.2 kg) ama farklı alternatiflerle azaltılabilir ağırlık sanırım.5-6 kg geçmesin demişsin sakıncası ne olur? ..jet motor derken yanlış yazmışım rt4 te kullanılan power full diye tabir edilen bir brushless motor tipi ama tam özellikleri nedir bulamadım şimdilik..Gps avlakta avlandığın bir veya birden fazla noktayı işaretleyerek otamatik olarak botu aynı avda veya daha sonraki bir zamanda aynı noktaya gönderme açısından kullanılıyor.iyi bir Fishfinder derinlik ,zeminin durumu,balık varlığı ve büyüklüğü,suyun sıcaklığı gibi durumları tespit etmek için kullanılıyor,tabiki kamera tartışmasız çok güzel canlı olarak suyun altını izliyorsun..başladık bir hevesle ama tecrübe ve bilgi eksikliği yoracak biraz sanırım..Sen nasıl bir donanım tavsiye edersin baştan sona yazarsan sevinirim..selamlar..
|
http://www.carplounge.de/xtcommerce/ bu adamlar bu markanın üreticisi istersen tek tek parçada satıyorlar en son çıkan en üstte...
RT4 Baitboat
RT3 Baitboat
RT2 Baitboat
Carponizer
şuan vaktim yok ama en kısa sürede o ağırlıkları taşıyacak mekanik malzeme listesi paylaşırım liste üzerinde yorum yapar ekleme veya çıkarma yaparız hem bilgisi olanlarda birşeyler ekledimi harman olur daha güzel olur...şimdilik iyi akşamlar