Alıntı:
Bay.B@H0 Nickli Üyeden Alıntı
serkan abi...ben gittimde oranın yerlisiyle tecrübeli bi abiye benziyodu konuştum baya bi....
hafta içi gece vakti tenhada ağ geriyolar güvenlik falan dedi.....eğer öğleyse çok çok ayıp...
tırıvı ataqnları bende gördüm zaten....bi elinde sigara bi elinde tırıvırı yanındada güvenlik adam muhabbet ediyo..ben napim dimi ....
adam bana dedi balık bitti burda...sadece eski büyük sazanlar kaldı...turna sazanı bitirdi falan dedi..
büyük sazanıda ben beceremem galiba
ama inşallah bi gün deneriz abicim....çok saol....
bu arada bayındır hakkında sen bildiklerini yazarsan çok sevinirim abi.....
ne kullanmalı orası için gibi  ...
kolay gele abicim..
|
Bahadır şimdi Levrek zamanı

Sazan çok nadir çıkar bu zamanda. (Tabiki istisnalar kaideyi bozmaz.)
Zaten gölün her tarafınada olta döşesen biraz zor abiciğim.(Balık yapan belirli başlı üç dört yer var.)
Atış mesafesi ve derinlik çok önemli orada.
Turna yok ama Levrek var.(Varsada ben bilmiyorum hiç duymadım.)
Tırıvırı konusuna gelince her yerde var bu tür insanlardan.
Baraj Büyükşehir Belediyesine bağlı ve özel güvenlikler var
Hatta haddinden fazla var

Her 15-20 metreye bir güvenlik düşüyor desek yeridir.
Zannetmiyorumki bundan sonra göz yumsunlar. Çünkü artık herkez bilinçlenmeye başladı

Ağ duyumlarını bende almıştım. Fakat bu forumda hep demişimdir ve yine tekrarlayayim.
Bu tür insanlar her meslekten, her ortamdan çıkar. Yeterki insanların ellerine imkan verilmeye görsün...
Yapmamız gereken gözümüzle gördümmü anında tepelerine çökmek ve gerekli yerlere haber vermek

Olta balıkçılığı ile göllerdeki balığın biteceğine inanmayanlardanımdır, yeterki avlananlar biliçli olsunlar.
Bu arada Cuma akşamından sonra oralarda olacağım, Cumartesi sabahı işe gelip akşam üzeri tekrar döneceğim.
Pazar öğleden sonraya kadar muhtemelen oralarda olurum.
Özeline cep numaramı yazıyorum. Nasıl olsa yer yakın, dolmuşu var otobüsü var. Müsait olursan gel beklerim hem tanışmış oluruz abim.
Kendine iyi bak bu sıralar işlerim yoğun çok fazla bakamıyorum siteye.