|
|
|
#1 |
|
El emeği sahtelerim.
arkadaşlar aranıza yeni katıldım, tanışma babında ilk önce bu konuyu açayım dedim.
umarım beğenirsiniz. kullanılan mağzemeler: ![]() ![]() 3,5 cm 4gr ![]() ![]() çekirgelerim 4 cm 4 gr ![]() ![]() 3cm 3gr ![]() 3,5 cm 4,5 gr ![]() 3,5 cm ![]() ![]() 4cm 3,5 gr ![]() 5,5cm 7gr ![]() 4cm 4gr ![]() 4cm 4,5 gr ![]() ![]() 3,5cm 3gr ![]() 12cm ![]() 11cm 25gr ![]() 4cm poper ![]() 15 cm ![]() 15cm fırça sapından ![]() 13cm fırça sapı ![]() buda aynı ![]() 8cm 9gr ![]() 18cm ![]() 13 cm 20gr ![]() 3,5cm 4gr ![]() 4,5 cm 5gr
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Murat eline emeğine sağlık
güzel sahteler yapmışsın. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elinize kolunuza sağlık ben bunları suya atmaya kıyamam.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Murat kardeşim, seninkileri bilmem ama, bülent yılmaz kardeşimde yapmıştı bunların benzerlerini, turnada denemek için km lerce yol katettik, fakat birde ne görelim, bülentin sahteleri hep suyun üstünden geliyor, batıramadık hiç birini.
![]() ![]() Emeğine sağlık, bir balıkçının en büyük zevki kendi yaptığı malzeme ile av yapabilmesidir. Güzel uğraşların için kutluyorum seni. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Murat tebrik ederim, çok sabır, vakit ve bilgi gerektiren bir konuda
ortaya sanat eseri denebilecek güzellikte ürünler çıkarmışsın. Sanırım çok yakın bir zamanda bu ürünlerle yakalanmış balıklarla, emeğinin karşılığı olan, hem seni, hem bizi de çok mutlu edecek, av raporları da alırız senden. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Murat abi süper olmuş. Sizi tanıdığm kadarıyla kefal avını seviyorsunuz. Sahtelerin çoğuda kefale uygun. Maşallah. Vakit bulsam bende isterim sahte yapmayı ama vaktim yok. Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aramıza hoş geldiniz derken mükemmel denebilecek emek ürünü sahteleriniz için kutlarım. Denizde denemek isterim janjanlı olanları gece.
güle güle kullanın.
|
|
|
|
|
|
|
#8 | ||||
|
teşekkür ederim,uzun kış geceleri yapıyorum balıktan uzaklaşmamak için.
teşekkürler gökhan, bunların 3 tanesini suda bıraktım maalesef. Alıntı:
bunlarla aldığım balıklar var ama, bu sitede yeniyim inşallah yeni yakaladıklarımı yayınlarım. Alıntı:
ikinci bıyıklı avı, üçüncü tercihim turnadır. Alıntı:
lakin turna alamadım bunlarla. Alıntı:
bülentin yeni yaptıkları yada yapacakları kesin yüzer merak etme, benimde ilk yaptıklarım öyleydi, şimdikiler bazen fazla dalıyor taktırıyorum diplere. saygılarımla. |
|||||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Sevgili Murat, sen işi oldukça büyütmüşsün. balık marketlerde bile bu kadar çeşit yok. Bir modeli unutmuşsun. ZARGANA 3 parçalı bir 22 cm zargana sahtesi yaparsan Bu sene lüfere denerim. Selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
ben tatlı sucu olduğum için hiç aklıma gelmedi zargana sahtesi. bir inceleyeyim bakalım yapabilecekmiyim. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|