|
|
|
#1 |
|
12 .Oltacı- Av Doğa dergisi şenlikleri
Kaderim yine değişmedi......
![]() ![]() ![]() ![]() bu sefer bıçak hediye aldım balıkları temizleyim diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahtan kamil bey kıtka hediye etmedi.. ![]() ![]() bunların tek sorumlusu serkan başkan ![]() ![]() ![]() ![]() güzel ve keyifli bir gün oldu.. tüm emeği gecen arkadaşların ellerine sağlık.. Bottan En Cok Balık Yakalama Üçüncülük Kupası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Sefa AYKENAR tarafından (07.06.13 Saat 07:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim ebat düzenlemesi |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Abi tebrik ederim.
Bu haftasonu için ödül umudum kalmadı , rakiplerim kupalı ben amatör bakalım ne olacak .
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tebrikler...
Oltacıder Ailesinin yakınları olarak 1 Kupa da Biz Aldık... Kıyıdan Ençok Turna Balığı 1.si Neşet Aksungur ve Kankisi Evren
Konu cesari tarafından (05.06.13 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ayhan Nuri Ağabeyim ve Özden Ablam.
Sizler her yarışmanın birincilik ödüllerine layıksınız ........ |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tebrikler.
Konu bysito tarafından (05.06.13 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nuri abiye ve özden ablaya binlerce kez teşekkürler.Sizler biz oltacılarderi temsil ettikçe özellikle ben çok seviniyor ve gurur duyuyorum iyikivarsınız...
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yüreğinize sağlık iyiki varsınız..
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tebrikler , bu hafta sonuda kupayı iki yapmanız dileğiyle
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Tebrik ediyorum bu sene almadık ödül kalmadı.Ben yemek yapmaya devam . İyki varsınız canı gönülden kutluyorum .
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Güzel insanlar sizleri canı gönülden tebrik ediyorum,Saygılar ve Sevgiler..
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|