|
|
|
#1 |
|
El Yapımı Rapala lar (Ben Yaptım) :)
![]() Önce hepsinin birlikte aile resmini cekeyim dedim. ![]() Bu yaptığım ilk sahte yüzeyden geliyor 1-2 metre dalabiliyor ve yavaş yavaş yükseliyor sudaki aksiyonu çok güzel acemiliğimden iyi oldu galiba ![]() ![]() Bu yaptığım ikinci sahtem ilkinden şımarmış olmamın verdiği heyecanla dış boyası biraz çingene işi oldu ama sudaki aksiyonu güzel bu batan cinsten ![]() ![]() Buçüncü sahte yaparken cok kararsızdım gagalımı yoksa popper mı yapayım diye cok ikilemde kaldım sonra böyle düz yapmaya karar verdim tekne ile sırtı için iyi olabilir tatlı suda ümidim yok ![]() ![]() Bu ise yeni bitirdiğim daha halka ve kancalarını takmadığım sahtem sudaki aksiyonunu bilmiyorum daha denemedim ama şekil ve renk itibariyle en cok güvendiğim sahtem ![]() ![]() Bu sahte daha bitmedi canımın sıkıldığı bir anda yaptım bu sahteyi rengini palamuta benzetip arkasındaki iğneyi simle donatıp tekne arkasından kuzu avı için kullanmayı düşünüyorum inş iş yapacak ![]() ![]() Bu yavrulara yeni başladım zımparalıyı bayramdan önce yapıp gitmiştim diğer kabayı dün yapabildim ikiside zımpara boya vernik işlemlerinden sonra siteye rapor olarak dönecek sudaki aksiyon vs
Konu H.Cahit ÇİÇEK tarafından (23.09.09 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim image size değiştirildi... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elinize sağlık biraz amatörce görünselerde güzeller, ne demişler yapabilmek için bi yerden başlamak lazım ellerine sağlık çalışmaya devam diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
gayet hoş olmuş ellerine sağlık iş yapar
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
malzeme olarak ne kullandın rapalaları yaparken bilgi verirsen sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cem abim seni birkez daha tebrik ediyorum bu yeteneğinden dolayı
3. sahte balığın beni mestetti , senle tanışma fırsatım olsaydı eğer bana yani abine hediye vermeni isterdim ![]() ![]() dediğin gibi teknede çok iyi iş yapıyor o sahte , heleki sen yaptıysan bir başka bir tane daha yaparsan kargoyla halladelim bu işi ![]() geri ödemeli olarak (yani kargoyu teslim alan ödeyecek ücreti) haber bekliyorum kardeşim daha iyi rapalalara... |
|
|
|
|
#6 |
|
öğrenci cingen olur derlerdi de bu kadarmı derlerdi onu bilmiyorum
ulen tolga beleş mezar bulsan yatıcan içine he
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
kardeş eline emeğine sağlık çok güzel olmuş seri üretim ne zaman..
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ellerine emeğine sağlık.Veteriner sıraya girmiş bak,seri üretime geç sen
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kardeşim imrendim Vallahi.
Helal olsun sana.. Biraz zaman ayırırsan bir iki sene sonra bunlar paylaşılmaz inan.. Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tebrikler valla eline sağlık... Bunları nasıl yapıyorsun mağzeme ne kullanıyorsun biraz acıklarmısın belki bizim yapımlarımızada öncü olursun olmazmı?
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|