|
|
|
#1 |
|
Bursa Takımı, Beşinci olağan Toplantısı....
BURSA TAKIMI
TARİH : 19.11.2009.. Saat : 20:00 YER :Yeşil Bahçe Cafe... KATILANLAR... emrepaşa........(Emre) activist...........(Ömer abi) şukrü..............(Şükrü abi) H.Cahit ÇİÇEK...(Cahit abi) mancaro..........(Burak) TRESUL1657.....(Resul) Bu hafta sonu yapmayı planladığımız tatlısu organizasyonu için kritik yapmak ve bu vesile ile neredeyse rutin hale gelen sohbet toplantılarımızın bir yenisini daha eklemek üzere her zaman ki yerimizde buluşmaya karar verdik. Kış sezonunun gelmesi ve önümüzdeki Kurban Bayramınıda hesaba katıp havalarında güzel gitmesini fırsat bilerek, bu güzel havaları değerlendimek için ekip olarak kolları sıvadık... Bu akşam ki toplantıya katılan sevgili dostlar ve abiler ile, yine her zamanki gibi oldukça keyifli bir vakit geçirdik. Bu sohbet içerisinde gerek bilgi paylaşımı gerekse org için planlarımızı vede kullanılacak takım ve ekipmanların tavsiyeler ile zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık... Fazlacada bir söze gerek yok aslında zaten fotolar bir çok şeyi anlatıyor. ![]() Ve işte bu güzel geceden bir kaç kare... ve emre ile buluştuk gökdere bulvarı ![]() (mancaro) burak ve (emrepaşa) emre ![]() işte karşınızda namı diğer cahit abim ve bıyıkları, tabiki birde şükrü abi ![]() ![]() ![]() ![]() ve çevreden bir kaç kare.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() benden bu kadar... not: makinanın tarihi yanlıştır...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eve gerçekten her toplantı bir öncekindende güzel geçiyor, daha bir ısınıyoruz birbirimize ve bu toplantıların meyvelerini birlikte toplayacağız, yapacağımız organizasyonlarla bu mevcudu çoğaltarak bu birlikteliği sürdüreceğiz inşaallah...
![]() ![]() ![]() ![]() Eeee Toplantıları yaptığımız mekanlar buram buram tarih kokan yerler olunca sadece Yeşil Bahçe Cafe ile kalmayalım Bursayla özdeşleşmiş olan meşhur Yeşil Türbenin etrafınıda bir turlayalım dedik... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çorumdan olmasada leblebiler hiç fena değildi Resul, eyvallah kardeşim benim, zahmet edip beni mahcup ettin vallahi...
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Teşekkürler Bursa takımı.Resimler çok güzel.Sanki sabah,sabah oralarda gezindim.Hepinizin cuması hayırlı,kazancı bol olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
bursa takımına maşallah , nazar degmesin. muhabbetinizin hep güzel, daimi olsun...
saygilar..... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Süper birlikteliğe
Güzel imza atmışsınız ayaklarınıza sağlık Umarım Bursa ve çevresi için güzel kararlar alıp hayata geçirirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bursa takımı çok güzel fotograflar ve güzel bir toplantı olmuş doslugunuz daimi olsun
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
Çok güzel toplantı oldu.Daha niceleri gercekleşek inşallah. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
çok keyifli bir toplantıydı herkese teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
orda olmuş kadar oldum resimler yetti gayrı
hafta sonu için zemin yaptım arkadaşlar anladınız siz onu ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Oktay usta
|