|
|
|||||||
| Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform. |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Bu da El Yapımı Çekirge Sahtem...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
süper ya
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Emek harcamışsın bülent ellerin dert görmesin.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Teşekkür Ederim Ağabeylerim...
Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
emeğine sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Manyakmısın aslanım sen..
![]() ![]() Kar kış ortalık ![]() adam çekirge yapıyor. ![]() Yazında kardam adam yaparsın herhalde.. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Oturup bunlarla uğraşıyorum işte... Fena Fikir Değilmiş Kardan Adam Sahtesi Yapsam mı Acaba?... ![]() Hangi balık için kullanabiliriz Acaba?...
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ana malzeme alçıdanmı yoksa..
![]() ![]() ![]() Emek vermek herzaman güzeldir... Ellerine sağlık, hernekadar çekirgeye benzemesede emek verilmiştir.. Emeğe sayğı duymak lazım.. Arıyışlara devam bülent kardeşim. Sen bakma bunlara dalga geçerler böğle kardan adam falan.. Karda kışta fırtınada Angaradan enneye balık tutmaya gelen adamlara ne denirse. ![]() Manyak ötesi birşey oluyor herhalde, sende onlara ona göre hitaap edersin..![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Teşekkür Ederim Gürkan Abim... Ben Çekirge Diye Yaptım Ama Böyle Çekirge Kurbağa Börtü Böcek arası birşey çıktı ortaya... ![]() O Enne Macerasından da haberim var , hala aklıma geldikçe gülüyorum... ![]() ![]() ![]() Balık Sevdası Manyaklığında ötesinde birşey sanırım... ![]() ![]()
|
||
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|