|
|
|||||||
| Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform. |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yine Can Sıkıntısından Yaptım Bişeyler...
Evde Etrafı karıştırırken bulduğum bir iki bişeyden yaptım yine bişeyler can sıkıntısından...
Sizlerlede Paylaşmak İstedim... Bu Yusuf Efe'nin Oyuncaklarını Toplarken bulduğum oyuncak Kurbağa... Aman Bizim Oğlan Görmesin... ![]() ![]() ![]() ![]() Buda Yine Bulduğum ve ne kutusu olduğunu bilmediğim bir kutu... İçine Strafor Kesip Fly Kutusu Yaptım... Artık Ne Kutusu Olduğunu Biliyorum... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senin canınnın sıkkınlığını yerim ben.Şekerim Ne güzel bir sıkkınlık bu..
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
![]() Teşekkür Ederim Fedai Abim... Evde Artık Gözüme Çarpan Herşeye "Buna nasıl birşey yaparızda balık avlarken kullanabiliriz?" diye bakıyorum... ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Elinden bir iş geliyorsa kendini geliştireceksin her zaman.Ressamlarda bir zamanlar çocuktu
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yavaş yavaş İnşallah Erhan Abim...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cesaretin ve gücün her zaman daim olsun
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Teşekkür Ederim Erhan Abim...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şimdi bu kurbağa alttanmı gelecek üsttenmi onu merak ediyorum, birde kancaları ters tarafa takmışsın bülent kardeşim, kurbağa ters yüzecek anlaşılan.
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
emegine ve hayalgucune saglik sevgili Bulent.
Yalniz yegen farkederse fellek fellek kacirir senden oyuncaklarini )))
|
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Alıntı:
![]() Alttan Geliyor Gürkan Abim... Balığın Altından girecek üstünden çıkacak... ![]() Kancalar Ters Değil Gürkan Abim... ![]() Alıntı:
Evet Abim Hiç Sorma Bi Görürse Yandık...
|
|||
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|