|
|
|
#1 |
|
arkadaslar kendim 2 adet sahte yaptım kaşıga benzer, alabalık popilasyonunun bol oldugu bir akarsu bilgisi geldi,kısmet olursapazar günü gideceğim,elimde malzeme yok iğne misina birde lanset var, solucan ile tutulabileceği söylendi ama yasak bildigim kadarı ile,bu aparatlar iş yaparmı? boyu sizce nasıl? ne önerirsiniz?
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
bence iş yapmaz,elinle zor dönüyor suda hiç dönmez bence.sen en iyisi internetten alabalık için kaşıklar, yada fly yem al boşa gitmiş olma oralara.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
sorma hocam ilk basta fır fır dönüordu takılmaya basladı sanırım biraz daha deliği genişletmem lazım, kaşık yetişmez,2 güne buraya,mahrumıyet bölgesi burası,,ama aklıma bişi gelde sahte balık var elimde ona vururmu acaba. denemek lazım,galiba.
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Yapmış olduğun döner kaşık sistemi oldukça hantal. Avcı olabilmesi için suyun içinde çekerken fır fır dönmesi gerekli, biraz da büyük gibi. |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
)) tunne köyü abicim,sanırım öyle yapayım tasların altından böcek möcek bulayım, acaba cekirgeyede vururmu? birazda onla deneyeyim.
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Tuncay Ağabeyim Merhaba… Gideceğimiz Avlaktaki Böcekleri Kullanmak Dahi Tebliğde Yasak Değil mi Bildiğim Kadarıyla?... Not : Öğrenmek İçin Soruyorum.Kimseye Bir Muhalefet ya da Zıtlık Olsun Diye Değil.Yanlış Anlaşılmasın… İçsularda amatör avcılık MADDE 15 (5) Akarsularda her türlü doğal yem kullanılarak alabalık avcılığı yasaktır. Sadece yapay yem kullanılarak avcılık yapılabilir. Göllerde yapılacak alabalık avcılığında ise kan kurdu, kemik kurdu, leş kurdu, sinek larvaları, canlı ya da cansız içsu ve deniz balıkları hariç, her türlü yapay, doğal ve mamul doğal yem kullanılabilir. (DEĞİŞİKLİK, 5.11.2008 tarih/27045 sayılı RG) |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
![]() Alabalığı sahte yem ile avlamanı önerirdim ancak yanında malzeme yok bu seferlik böyle olsun. |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ercan kardeşim küçük ignen varsa kırmızı tüy yada ip bagla ignene süper iş yapar bi dene annenin örgü ipi mesala her yerde bulursun rastgele...
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
![]() Yalnız Bir An İçimden Geçmedi Değil Hani "Tuncay Ağabey mi Bu Öneriyi Yapan... " Diye...![]() Ercan Ağabeyim İnternetten Sipariş Verdiğin Zaman Ertesi Gün Elinde Ağabeyim Kargo... Bizim Buralarda da Durum Aynı Doğrudürüst Ne Mepps Bulabilirsin Ne de Yapay Yem... Elimdeki Tatlı Su Kefali İçin Kullandığım Malzemelerin Çoğunu İnternetten Geri Kalan Kısmınıda Ankara'ya Gidip Geldiğim Zamanlar Topladım... Konu Bülent YILMAZ tarafından (30.07.11 Saat 08:23 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
abi bende gittim dun tuy aldım boyle toz almak için olanlardan onlardan,yaptım mavi kırmızı yesil vs ayrıca bir subay arkadas ta balık hastası tanıştık bana 2 tane bögece benzer sahte getirdi size ceker gösteririm umarım iş yaparız ailece gidecegiz cunku, fort fort attım balık var die
|
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|