|
|
|||||||
| Tatlı Su Av Teknikleri Tatlı su balık avında kullanılan teknikleri burada paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
MALZEMELER:
2 Çay Bardağı İrmik 3 çay bardağı Galete un 4 çay bardağı mısır unu Katılasma kıvanı alana kadar un 3 yumurta 1 çay bardağı zeytin yağı 3 adet vanilin 1 paket portokal araması 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı ezilmiş mısır küspesi HAZIRLANIŞI:irmik, galete unu,mısır unu,kaba koyun 3 yumurtayı baska bi kaba koyup 1 çay bardağı suyla karıstırın yumurtalarıda ilave edin kaba sonra 1 su bardağına portokal aramolı koyarak kaba ilave edin ardından zetyinyağını,sütü,3 adet vanılını koyarak karıstırın göz kararıda un koyun hamur katılasması için hamuru yaptıktan sonra yuvarlayıp 3 dk kaynatın iyi trofeler... İrmik malzemesinin resmini unutmusum malzemenin içinde irmikte vardır:;![]() ![]() UN ![]() AROMA ![]() GALETE UNU ![]() MALZEMELER ![]() MISIR UNU ![]() HAMUR ![]() BOİLİ ![]() Yiğenim yardım ederken ![]() boililer ![]() OLTACILAR
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tebrikler Kadir güzel çalışma
![]() Umarım verim alırsın bunlarda avlarında...
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gerçekten çok güzel...emek vermen bile senin oltacılık aşkını anlattı bana...kurallar çerçevesinde rast gele diyorum...kutlarım Kadir...selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Malzemeler
1= Yoğurt suyu yada peynir suyuda olur..
2= Normal un 3= Vanilya 4= Yumurta Bunlarıda deneyin güzel oluyor ![]() Yapılışıı 2 Su Bardağı Un Koyun Kaba Sonra 1 Yumurta yada 2. Vanilya katın... sonra yopurt suyu katın yoğurun baktınız cıvık oldu biraz un ekleyin tekrar yoğurun daha sonra arktaki gibi küçük topalr haline getirin ... ben gizlice evde yaptım tezgahta annem bi gördü evin altını üstünü getirmişin diye bağırdı ama deydi
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
teşekkurler....
saygilar.... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Paylaşım için teşekkürler.
Bir hayli çaba sarfettiğin ortada kardeş, gayet güzel görünüyorlar. İnşallah sonuçta güzel olurda bizde zevkle yakaladığın trofeleri seyretme imkanı buluruz ![]() Boili ile ciddi anlamda hiç avlanmadım. Ufak tefek denemelerim oldu ama başarı sağlayamayınca yine mısır, solucan, hamur gibi klasik bilinen yemlere dönmüştüm. Avlanmadan önce avlağı zamanla gidip yemleyerek balığı bu yeme alıştırmak lazım diye biliyorum. Faruk TÜZEL hocam bir yerlerde bir şeyler yapıyor diye duymuştum/görmüştüm. Verim almaya başlayınca bizide çağırırda keyfini süreriz inşallah ![]() Rastgele... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
verdin bilgiler için teş
|
|
|