|
|
|||||||
| Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Tatlı Kaşığın'dan (Turna Kaşığı Yapımı Resimli Anlatım)
S.a. Herkesin kendine göre bazılarına enterasan gelebilecek uğraşları vardır;
benimde bayadır kafamda olan çoğumuzunda denediği bir yöntemi hayata geçirmek oldu. tatlı kaşığından turna için kaşık yapmak. yaptığım bu kaşığı denemeden yazmadım kaşık testi geçerse yazacaktım! testi geçince yazmak farz oldu kaşıkla turna aldım ve şimdi konuyu siz değerli ustadlarla yaplaşıyorum altta resimlerle nasıl yaptığımızı anlatayım..![]() Güzelim kaşıklar (Hanımdan dayak yemeden zor kurtuldum )![]() ![]() Kaşıkları güzelce istenilen yerden kesiyoruz ![]() istenilen yerlerinden matkapla deliklerini açıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanca ve fırdondulerini takıyoruz ![]() Düzenlemesi renk pul sim vs. ben simli oje ile renklendirdim ![]() Ve son halleri ![]() Herkese rast gele...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
abi süperya harika vallaha ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Atilla Abi Süpersin...
Harika Olmuş.... Ellerine Sağlık Abi... Tabi ya boşuna kaşık dememişler Abi... Bakalım biz hanımdan dayak yemeden kaşıkları nasıl yürütebiliriz... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Atilla Abi, ellerine sağlık. Bence çok güzel bir çalışma olmuş.
Ağırlık olarak kaç gram geliyor tatlı kaşığı tarttın mı hiç? Bilgi verirsen sevinirim. Paylaşım için teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
çok güzel olmıuş,avlar artık daha zevkli olacak.insanın kendi emeği gibisi yok.eline sağlık....
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
tebrik ederim çok güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
atilla kardeş süper bir fikir, şahsen ben yıllarca düşünsem aklımın ucundan geçmez,
böyle paylaşımlar her zaman fayda sağlar, belki yarın bir arkadaşımızda üzerinde farklı bir çalışma yapar oda ortaya ayrı bir motif çıkartır, inşallah daha güzel şeyler olur kanısındayım. merakımı maruz görürden bir sorum olacak. birincisi kaşığın kendi parlaklığının sudaki yansıması yani parlaması nasıl.? ikincisi,de yapmış olduğun simli oje, suda parlama yapıyormu kaşığın üzerinde kalıcı oluyormu? şimdiden vereceğin cevaba ve ayrıca böyle güzel bir çalışmaya tşk ederim. emeklerine sağlık. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Atila bekarız galiba .
..yada evde ihrac fazlası var...![]() paylaşım için saol... güzel düşünmüşsün avlanma şansın oldumu |
|
|
|
|
|
|
#9 | |||||
|
Sağolasın
Alıntı:
)Alıntı:
Alıntı:
Teşekür ederim. Alıntı:
ama simli ojenin kalıcılıgına bişey diyemem bir gün boyunca kullandım bir zararı yani yıpranması olmadı , ben teşekür ederim abi.Alıntı:
avlanma şansı derken konuda bahsetmiştim kaşık testi geçmese yazmazdım kaşık testi geçince yazdım bu kaşıkla turna aldım.
|
||||||
|
|
|
|
|
#10 |
|
abi ewde kaşık bırakmadın
)
|