|
|
|||||||
| Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform. |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
El Yapımı Boili Tahtası...
malzemeler
1 - 8veya 9 boy (1boy 2m) 16 mm çapında düz elektrik tesisat borusu (ben bahouse dan aldım elektrik tesisat malzemelri) 2- 25x40 cm tahta plaka sunta gürgen veya çam 3- 2 adet 25x20 cm tahta plaka sunta gürgen veya çam 4- derby -japon 502 yapıştırıcı ve sıcak silikon 5- boruları oluk şellinde ikiye ayırmak için avuç taşlama makinesi 6- 12 mm kalınlığında çita 7- tutma sapı için ben su borusu kullandım tercihe baglı 8-vernik 9- boruları ikiye ayırmak için ben 8 mm kalınlığında iki adet laminant parke parçası kullandım boruyu araya sıkıştırıp parkeleri cetvel olarak kullandım asetat kalemle çizdim. sonuç ortada baya işe yarıyor ama hamurun damını iyi tutturmak lazım . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Eyüp ÖZDEMİR tarafından (11.06.10 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlık düzenlendi ve resimler tekrar linklendi... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
desenize sazanların kurtuluşu yok elinizden rastgele şimdiden
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Akif, dostum; Sazan avına meraklı herkesin edinmeyi isteyipte piyasada kolaylıkla bulamadığı ancak yurt dışından getirttiği bir malzemeyi basit materyallerle elde etmişsin, denemişsinde, görünürde istediğinide elde etmişsin sanrım, bu açıdan tebrik ederim seni.
Ama bu konudan evvel Forumda bir tanışma konusu açıp kendinden kısaca bahsedeceğin bir kaç satırla tanışsaydık keşke. Her halde bu güzel paylaşımın heyecanıyla atladın tanışma konusunu, aileye hoş geldin diyerek bu faslı buradan biz başlatalım ama sendende kendini tanıtan bir konuyu bekliyoruz. Bu arada Profilindeki eksiklikleride ( kendine ait bir avatar ve yaş bilgileri ) giderirsen sevinirim, böylece sana hitaptada kusur edilmesinin önüne geçmiş oluruz, kalıcı ve katılımcı olman temennisiyle keyifli paylaşımlar dilerim... ![]() Profil ayarlarına BURADAN ulaşabilirsin |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Güzel paylaşımızın için teşekkür ederim.. Birde sizi tanısaydık..
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çalışman çok güzel olmuş seni tebrik ederim.
Cahit Abimizin dediği gibi kendini tanıtırsan mutlu oluruz. Katılımcı ve paylaşımcı olman dileği ile... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kusura bakmayın kendimi tanıtmadım haklısınız.
BİLGİLERİM: Akif EREN Keçiören Endüstri Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik Öğretmeni Yaş: 34 Memleket: Polatlı Avlandığı Türler: Sazan, Yayın, Kefal Avlanma bölgeleri: Sakarya Irmağı, etraf göletler, bazen Gelingüllü. Siteyi tavsiye eden: Osman YALÇIN |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
![]() Ailemize hoşgeldin Akif, keyifli paylaşımlar diliyorum. İki ayrı konu gibi oldu ama neyse. Hem seni tanımış hemde paylaşımından faydalanmış olduk. Osman ağabeye selamlar. |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
hoşbulduk selamınızı iletirim
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kutluyorum çok güzel bir çalışma elde etmisiniz
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
El emeği her zaman en makbulüdür benim için. Teşekkürler paylaşımın için.
|
|
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|