|
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar Merhaba Ben KARAMAN'dan katılıyorum foruma Adım Tayyar ÇELİK yaklaşık Yaklaşık 2-3 aydır balıkla hasır neşirim daha önden de ilgilenmiştim ama bu sefer daha ilgi çekici geldi. şimdilik sadece Alabalık tuttum son avımda baraja gittim 16 alabalık çektim ve oldukça fazla sazan avladık Sazanlar ufak olduğu için geri bıraktım.
Bu haftada nasip olursa sazan için KARAMAN'ın Zengen bölgesine gideceğiz. Bakalım ilk sazan avımız nasıl geçecek. Olta balıkçılığı dışında, Avukat Katipliği yapıyorum ellerinizden öper 7 yaşında bir kızım var. (KARDOF) Karaman Doğa sporları ve Fotoğraf genlik spor derneği Kulubü'nün kurucularından ve Yönetim kurulun da görevliyim aynı zaman da derneğimize bağlı olarak kurduğum (KARKUŞ) Karaman Kuş Gözlen topluluğununda başkanlığını yapmaktayım. Sürekli doğa ile hasır-neşir olmak güzel bir olay buna birde olta balıkçılığını ekledim çok daha keyifli bir hal almaya başladı. Vee aktif olarak Doğada vahşi yaşam fotoğrafçılığı ve makro fotoğrafçılığı yapıyorum merak eden arkadaşlarım vereceğim linklerden bakabilirler. http://www.tayyarcelik.blogspot.com/ https://www.facebook.com/tyyrcelik Sanırım bu kadar bilgi beni tanımanız için az çok yeterli olur. Karamandan tum dostlara Sevi ve Selamlarımla. Hepinize RASTGELE...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tayyar facebooktan çektiğin resimlere baktım. Gercekten cok güzel kareler. Oltacılar ailesine hoş geldin. Keyifli paylaşımlar. Güzel vakit geçirmen dilgiyle.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
www.oltacilar.com dostluğuna hoşgeldin Tayyar, keyifli paylaşımlar diliyorum.
Vakit buldukça çekmiş olduğun güzel kareleri bir konu altında bizlerle paylaşabilirsen seviniriz. Ufak sazanların ait olduğu yere iadesi için teşekkürler. Fakat Gökkuşağı alabalığında günlük avlanma limiti 10 adet. 16 tane çekip 6 tanesini iade ettiysen sorun yok ![]() Rastgele... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Teşekkür ederim. Hoş gördük. Selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Elimizden geldikçe Avlanma kurallarına uyuyoruz ve doğamız için gelecek nesiller için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye çalışıyorum. Selamlar. |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Rastgele... |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
aramıza hoş geldin tayyar keyifli paylaşımlar.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tayyar hogeldin.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
tayar hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim rastgele
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cümleten hoş gördük arkadaşlar. hepinize RASTGELE...
Selamlar. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|