|
|
|
#1 |
|
Bala İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çevre Koruma Tim Komutanlığı'na Teşekkürler.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda yapmış olduğumuz ziyaretlerle Pazar Jandarma Karakol Komutanlığı' na ve Kesikköprü Jandarma Karakol Komutanlığı' na OLTACILARDER olarak 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu'na gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkürlerimizi ifade etmiştik.
Şimdi de; Teşekkürler Ankara Jandarma Çevre Koruma Tim Komutanlığı. Teşekkürler Bala İlçe Jandarma Komutanlığı. 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu ile ilgili yıllardır ne zaman yardımlarınıza ihtiyaç duysak hep yanımızdaydınız... İyiki Varsınız... OLTACILARDER Yönetim Kurulu ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ankara jandarma çevre koruma tim komutanlıgına ve bala jandarma komutanlıgına teşekkürler.
Bizlerin güvenligi için gece gündüz demeden görev yapan tüm askerimize teşekkürler.. Konu Musa ERCİYAS tarafından (13.06.12 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ali Başçavuş ile sohbet etme fırsatım oldu.
Gerçekten işi bilen ve çabalayan bir doğasever. Ankara jandarma çevre koruma tim komutanlıgına ve bala ilçe jandarma komutanlıgına teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şenlik günü, öncesi ve sonrası hep yanımızda olan bizleri yalnız bırakmayan;
Ankara Jandarma Çevre Koruma Tim Komutanlığı'na ve Bala İlçe Jandarma Komutanlığı'na teşekkürler. Allah eksikliğinizi göstermesin.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Komutanlarınızı canı gönülden seviyoruz
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kolluk Kuvvetlerine duyarlılığından dolayı sonsuz teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Komutanlarımıza ve askerlerimize can-ı gönülden teşekkür ederim. Allah askerlerimizi yanımızdan yöremizden ayırmasın.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kimi zaman bizler söyledik onlar dinledi, kimi zaman onlar söyledi bizler dinledik ama en nihayetinde el ele verip bir çok illegalliğin önüne hep birlikte geçtik.
Her iki komutanlığımızada göstermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. İyiki varsınız... |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Görevlerine ne kadar bağlı oldukları o önerilerden belli oluyor. |
||
|