|
|
|
#1 |
|
ASOF Türkiye 2014 Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması sonuçlanmıştır.
Derneğimiz OLTACILARDER' inde kurucu üyelerinden olduğu Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu tarafından Sportif olta balıkçılığını tanıtmak, sevdirmek, olta ile balık avlanmayı özendirme hedefleriyle Bolu Gölköy Barajı’nda 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen ASOF Türkiye 2014 Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması sonuçlanmış, Bolu Valisi Sayın Ahmet ZAHTEROĞLULLARI, Bolu Belediye Başkanı Sayın Alaaddin YILMAZ, Bolu Jandarma Merkez Komutanı , Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın İsmail TAŞ, Su Ürünleri Müh. Mukadder GÜLER, Su Ürünleri Müh. Çağatay OKTAY' ın katılımları ile gerçekleşen ödül töreni sonrasında dereceye giren takımlara ödülleri takdim edilmiştir.
Bir hayli çekişmeli geçen bu yarışma için yaklaşık iki ay kadar süren hazırlık aşamasından bitiş anına kadar ki geçen süreçte görev alan federasyonumuzun değerli yönetim kurulu üyelerine ve delegelerine, federasyonumuza bağlı derneklerimizin kıymetli yönetim kurullarına ve üyelerine, sponsorlukları ile destek olan sektörün önde gelen firmalarına ve bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde çalışarak, yarışarak veya destek olarak emek veren ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyor, bir sonraki etkinliği tüm enerjimizle ve sabırsızlıkla bekliyoruz. Saygı ve Selamlarımızla OLTACILARDER YÖNETİM KURULU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EN BÜYÜK BALIK KATEGORİSİ BİRİNCİSİ FERİL CARP TEAM - 2 Ağırlık: 8,260 kg Tolga SARIYILDIZ Yasir KORKMAZ ![]() TOPLAM KİLODA EN AĞIR BALIK KATEGORİSİ 1-CARP41-2 Toplam Ağırlık: 40,740 kg Nihat AYVAZ Mukadder ÇAĞLAR Aydın BAHAR ![]() 2-GESBADER ACTION CARP TEAM Toplam Ağırlık:22,880 kg Yılmaz Ender Samet Turhan Ferhat Yavaş ![]() 3-CARP 41 - 1 Toplam Ağırlık:21,665kg. Ayhan AKTAŞ Hacı KARALAR Mehmet AVCI ![]() Günün Birincileri 11.09.2014 GEBZE CARP ACADEMY-1 ![]() 12.09.2014 AVRASYA-DER CARP TEAM ![]() 13.09.2014 Shimano Türkiye - YBS Av Marketi Takımı ![]() 14.09.2014 FERİL CARP TEAM - 2 ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yarışmada federasyona bağlı;
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER), Eskişehir Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (ESABDER), Gebze Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği (GESBADER), Kayseri Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KOBDER), Köroğlu Doğa Dostu Amatör Olta Balıkçıları Derneği (KÖROĞLU-DER), Rastgelebalıkçı Amatör Olta Balıkçıları Derneği (RASTGELE-DER), Sincan Amatör Olta Balıkçıları ve Kara Avcıları Derneği (SİNABDER) yöneticileri ve üyeleri görev almışlardır. OLTACILARDER' i temsilen yarışmada bulunan ve görev alan üyelerimizin isimleri aşağıdaki gibidir. -M.Serkan İNANÇ -Fedai ERDEM -A.Engin ÇELEBİ -Bülent KAHRAMAN -Yücel CANVAR -Mustafa KORKMAZ -Deniz YERLİKAYA -Fatih PEHLİVAN -İbrahim YILDIZ -Bayram TEKELİ -Erol ÖRKÇÜ -Metin KÜMET |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ASOF Başkanı M.Serkan inanç ve Yönetimine tüm kardeş derneklere yarışmaya katılan oltacı dostlar ve maddi manevi destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. Oltacılık camiasının daha güzel yerlere geleceginden eminim siz güzel dostlar varoldukça ayrıca dereceye giren yarışmacı arkadaşları kutluyorum. Dosçakalın..
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Emeği geçen maddi manevi destekde bulunan herkese teşekkürler. İyiki varrsınız.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Sevgili Arkadaşlar,
Büyük organizasyon, büyük başarı... Büyük insanları kutluyorum. Sevgi ve saygılarımla. Erdal Yılmaz 24 Eylül 2014 - Ankara |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
4. kim oldu 5. kim 6......? Bunun listesi yok mudur? Sayın organizatörler.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu tarafından Bolu Gölköy Barajında düzenlenen ASOF Türkiye 2014 Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışması ile ilgili ayrıntılar (Takım ve yarışmacı isimleri, takımların yarıştığı sektörler, değerlendirmeye giren toplam yakalanan balık sayısı ve kilosu, hangi takımın kaç adet ve kilo balık yakaladıkları, takımların yakaladıkları balıklara göre yarışma sonunda hangi sırada yer aldıkları, sponsorlar vb.) derneğimiz yönetimine ulaştıkça siz değerli forum üyelerimizle paylaşılacaktır.
OLTACILARDER Yönetim Kurulu. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ASOF'un düzenlemiş olduğu Bolu Gölköy'deki Sportif Sazan Balığı Yakalama Yarışmasında 9-10-11-12-13' cü sektör hakemlerinden biriyim..
Yarışma hakkında kısacası baya çekişmeli geçti, sürekli el değiştirdi dereceler ve son vakit yaklaştığında balık sayısı gıderek arttı ve gecemiz gündüzümüze girdi bir hakem olarak gerçekten ama gerçekten çok büyük zevkle yaptım son dakikalarda yarışmacılar kaçıncı dereceyim diye sorarken bizler yani hakemler cevap veremiyorduk sebebi her sektör sira sıra limit üstü ve limit altı balık alıyordu.. bu bizimde hoşumuza gidiyordu aslında hem kamp yapmış olduk bolunun o eşsiz doğasında.. Ve son günde yani finalde hatıırladığım kadarıyla yarışma 3.si CARP 41 yani 12. sektörden çıktiayrıca onlarada burdan tebrikler tekrardan... Ama beni en çok mutlu eden şey HAKEM olmam bana bu görevi veren başkanlarıma ve diğer hakem abilerime çok çok teşekkür ediyorum.. (ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER) Konu Deniz YERLİKAYA tarafından (24.09.14 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazım hatası. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|