|
|
|
#1 |
|
Abiler, konuyu açmak için biraz araştırma yaptım ama sanırım en iyi yer burası olacak, yanlış yer ise affola...
Öncelikle aranıza yeni katıldım, eskişehir bölgesinde yeni avlanmaya başladım, sürekli aracım olmadığı için istediğim yerlere gidemiyorum, havalar iyice soğumadan tren ile gidilebilecek yer tavsiyeniz varmı? Şimdiden Teşekkürler..
Konu butros tarafından (07.02.09 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla..renkli yazı iptali |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tuncer öncelikle sitemize hoşgeldin. Umarım keyifli paylaşımlarla katkıda bulunursun. Trenle gidebileceğin yerler konusunda sana yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka vardır. Ama şu an herkes balıkta
|
|
|
|
|
#3 |
|
ne hoş:)
ah bende gidebilecek bir yer bulabilsem bayrama kadar kamp kurucam ama, yer çok büyük sorun işte..
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
(ESABDER) |
||
|
|
|
#5 |
|
Çarşamba günleri dernekte toplantı oluyor. Oraya gel hem tanışmış oluruz.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Samimi bir şekilde gülerek önünüzde eğiliyorum,genelde forumlarda huzuru aynı oranda tutmak zordur, işim icabı çok fazla forumda aktif moderatörlüğüm ve adminliğim var, ama sizin gibi birbirine bağlı üyelerle ilk defa tanıyorum..
Tebrik ederim, dostluklarınızın devamını dilerim.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Öncelikle hoşgeldin tuncer abi
![]() Bizde hep otobüs tren vs araçlarla gidiyoruz balığa ![]() BALIKÇIYIZ BİZ ÇEKERİZ CEFA ![]() ![]() ![]() Trenle gidiceksen adrenalin macera arıyorsan takılcan abi bize ![]()
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
gelsende bi muhabbet etsek diyodum..Sıkıntıdan ölüyorum evde otur otur..Heyecan lazım, balık olsun olmasın kurtları dökmek lazım
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
tuncay,kütahya istikametine giden sabah trenine bin porsuk istasyonunda in.Porsuk barajınının kokusunu alırsın.Yinede bunu yapmak için baharı beklemeni tavsiye ederim.Yıllarca sırtımızla yüklerle bu yolu incesu civarını yol ettik.Aramıza hoş geldin.Bu günlerde en kolay gidebileceğin yer belediye otobüslerinin çalıştığı Keskin barajı.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
soğuk güzeldir adamı ayıltır, olan soğuk olsun boşver![]() bu arada bu dediğin keskin barajında ne vardır ne yoktur biraz bilgilendirirsen sevinirim.. Saygılar
|
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|