|
|
|
|
|
#1 |
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bu sahteleri traş bıcağından yaptım :)
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
silikonun alt kısmındaki üçlü kanca yerine şekil verilmiş tekli kanca daha iyi bence
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
metal tükenmez kalemden yaptım. iş yaparmı bilmiyorum :)
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bulduğum bir metal parçasının ucuna metal tükenmez ucu ekleyerek yaptım. güzel oldu..
Konu Hakkı Sadık AKBULUT tarafından (31.01.13 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim boyutlandırılması yapılmıştır. Resimlerinizi 640x480 boyutlarında yüklemenizi rica ederiz. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Şevki abi ellerine sağlık çok güzeller. Özellikle silikondaki üçlü iğne yerine tek iğne olması çok hoşuma gitti.
Emeğine sağlık. Peki yüzme fırsatı buldu mu bu avcılar? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Evet Gökhan haklısın
Ama ilk önce yabancı bir internet sitesinde görmüştüm sonra senin yaptığını gördüm. Bu da benim nacizhane denemem. İtiraf ediyorum senin yaptığın daha güzel. Telif hakkı olarak her avdan sana bir turna anlaştık mı dostum?
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
, kısmet olurda o tarafa gelirsem birgün 75 cm. lik canavarı tuttuğun yere götür ödeşiriz.
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
sen yeterki gel kardeşim. Başımın üstünde yerin var. misafirim ol. buraların bütün göletlerini bir bir gezeriz. 4 kişilik çadır var istersen kamp kurarız. oltacı adam sağlam adamdır. Forum üyelerinden Savaş ERTEKİN benim akrabam. onu tanıyorsundur belki. Ankara'dan onu da al gel kardeşim.
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|