|
|
|
|
|
#1 |
|
OLTACILARDER Çorum Obruk Barajı Organizasyonu (16-17 Kasım 2013)
![]() 10.11.2013 günü siz değerli OLTACILARDER Üyeleri ve dostlarına www.oltacilar.com formumuzdan ve facebook adresimiz olan bu linkten https://www.facebook.com/groups/506579016020863/ duyurmaya çalıştığımız Çorum Obruk Barajı Organizasyonumuz kısa sürede planlanıp ilan edilmiş ve nihayetinde istenildiği şekilde gerçekleşmiştir. Bizleri İskilip’ te misafir eden OLTACILARDER Çorum üyeleri ve dostları başta olmak üzere etkinliğe katılan veya çeşitli sebeplerle katılamamış olsa bile yüreği bizle olan tüm doğa aşığı amatör balıkçı dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. OLTACILARDER olarak bu tür etkinliklerimizin devamı en kısa sürede gelecektir. Saygı ve selamlarımızla, OLTACILARDER Yönetim Kurulu
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Öncelikle bizleri misafir eden arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Her etkinlik ayrı bir heves. Her etkinlik ayrı bir zevk. Her etkinlik ayrı bir dert. Her etkinlik ayrı bir sıkıntı hatta bela… 16-17 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekten çok büyük keyif aldık. Ama inanın bir o kadarda sinirlerimiz gerildi ve kendilerine ticari avcı diyenler yüzüne keyfimiz kaçtı… Gördük ki; Bu memlekette sadece rekreasyon, spor veya dinlence amacıyla yapılan, maddi ve ticari kazanç gayesi gütmeyen, avlanılan ürünün satılmadığı balıkçılık etkinliği hep en son planda… Varsa yoksa ticaret… Bakacağız bakalım öylemi, değilmi. Katılan veya çeşitli sebeplerle katılamamış olsa bile yüreği bizle olan tüm doğa aşığı amatör balıkçı dostlara selamlar. Rastgele... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
çok güzel bi organızasyon olmuş .. haberim çok geç oldu yoksa bende yozgattan gelecektim ... inşallah diğer organizasyonlarda görüşürüz.. bu arada bu dişli balık cinsi ve ismi nedir.. belgesellerdeki kaplan balığına benzettim
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çalışmalarınız, emeğiniz takdire şayan. Paylaştığınız kareler için teşekkürler.
Kendi halinizde güzel bir gün geçirmeye çalışırken sizlerin canını sıkan ne oldu başkanım? |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
Güzelim avlak Hirfanlı Barajı olmaya aday. |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aynen katılıyorum başkana ben gidip obruk barajına bir olta atamayacaksam vay halime..
![]() Bizler dinlenme spor ve eglence için gidiyoruz tek derdimiz balık olsa o kadar masraf edip o sogukta o kadar uzak yere gidermiyiz.. Herşey para degil dostluk arkadaşlık ön planda bizlerde..![]() Çorum dostluk ateşi etkinligine katılan yada katılamayıp gönlü bizlerle olan tüm oltacı dostlara selam olsun teşekkürler.. İyiki varsınız.. Konu Musa ERCİYAS tarafından (19.11.13 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|