|
|
|||||||
| Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() LAZDAN EL EMEKERİ SERİSİ ![]() Malzemeler: İP (Annenın dikis makınası açılır ıcınden muhtelıf renkte ıpler aşırılır) ![]() iğne ince misina ıpler eşit kesilir sonra ınce mısınayla baglanır Abilerim cansıkıntısı bıldıgınız gıbı diil başa bela fıkırlerınızı beklıyorum iş yaparmı yapmazmı???
Konu TRESUL1657 tarafından (17.02.09 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim yeniden yüklendi |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
sabah öğle arası istavritte uygun bence çalışmaya devam güzel tebrikler
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Canım kardeşim seni en iyi ben anlıyorum.
Dediğin gibi boş boş oturmak gerçekten çok zor bir iş, can sıkıntısından insan patlar ![]() Çalışma gayet güzel kardeş, boş durmaktan bin kat iyidir. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Biraz fazla ip kullanmışsın sanırım 3 tel ip yeter 2telde sim süper olur fazlasından balık ürker
Ayrıca iplerle birlikte kösteğide birlikte bağlaman gerekir aksi halde kösteği sonra yaptığında köstek düz durmaz çabuk gam yapar ve bozulur yaklaşık 30 yıldır çaparimi kendim yaparım yaparken süper zevk alır vede eğlenirim insanın kendi yaparak ortaya bişeyler çıkarması mutluluk verir umarımsende bu keyfi yaşamışsındır berk
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
eyvallah abıcım sana kurban olur bu kardesın farklı anadan öz abım kadarsın sen benım.
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
saygılar senın calısmalarınıda gormek ısterız abıcım
|
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
![]() hayırdır abı ip le ilğili bi işmi yapıyosun
|
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
evet berk batı karadeniz yabalı ören bayan ve yün pazarlama satış bunun yanında muftelif iplerde var burdaki abilerimizzze simli çapari ipi çok temin ettim
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Güzel, el emeği olunca av bir başka olur, bu yol iyi yol Berk aynen böyle devam. Paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|