|
|
|
#1671 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#1672 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Gerçi o kuru dalıda bulamadık bu hafta sonu ama hep böyle değil tabiki ![]() Geçmişte serin serin gezintilerimizde oldu ![]() http://www.oltacilar.com/19-20-temmu...k-1-t2892.html http://www.oltacilar.com/13-14-hazir...k-2-t5798.html |
||
|
|
|
|
#1673 | |
|
Alıntı:
Farkındasındır. Yaklaşık iki aydır hep koşturmaca... Bu sıralar biraz durulup sonra tekrar başlayacağız nasipse ![]() Sende iyisindir inşallah? |
||
|
|
|
|
#1674 |
|
Hayırlı olsun Serkanım. Ben de iyiyim, yoktur bir yaramazlık.
|
|
|
|
|
|
#1675 | |
|
Alıntı:
![]() Dal yoksa bir kalemde iş görür olmadı arabanın sileceğini söker kaşırım geri takarım
|
||
|
|
|
|
#1676 |
|
Allah iyiliğini versin ve hep dile getirdiğim üzere sizin gibi değerli büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin abim.
|
|
|
|
|
|
#1677 | |
|
Alıntı:
Sen müsait olacağın bir hafta sonunu seç telefonlaşalım kardeş. Çok uzaklaşmadan çevremizdeki güzellikleri gezip gelelim. Bakarsın belki balık bile yakalarız
|
||
|
|
|
|
#1678 | |
|
Alıntı:
![]() İnşallah işler azaldığında ararım abi seni müsait bir zaman olursa inşallah gideriz gezeriz muhabbet ederiz Serkan abi Turnuvada bazı sebeplerden dolayı sadece seninle tanışma şansım oldu. Fazla turnuva içinde bulunamadım. Bir fırsattı benim için herkesle tanışmak için ama olmadı. Bundan sonra böyle ufak organizasyonlarda bulunabilirsem yavaş yavaş herkesle tanışmak nasip olur diye düşünüyorum.Tabiki işlerim el verdiği sürece ![]() Hayırlı geceler dilerim herkese artık dinlenme zamanı geldi
|
||
|
|
|
|
#1679 |
|
selamınaleykum hayırlı günler
|
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Cümleten kolay gelsin, hayırlı günler.
Biz evlerimizde rahat rahat otururken vatanın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz emek sarfedip Hatay ve Hakkari' deki saldırılarda şehit düşen mehmetciklerimize Allah'tan rahmet kederli yakınlarına başsağlığı diliyorum. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|