|
|
|||||||
| Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform. |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Balık Alarmı
Tüm balıklarda rahatlıkla kullanılabilen bu sistem özellikle gece avlarında mükemmel işe yaramaktadır. Benim gibi çan / zil sesine kalbiniz dayanmıyorsa bu sistemi tavsiye ederim. Acaba benim oltamı çaldı derdine son veriyorum. Sistemimin kısaca çalışması ![]() ![]() Bisiklet kornasına bir aç-kapa anahtar takıp bu anahtarı bir ip ile mandala bağlıyoruz. Mandal gergin misinaya kıstırılır ve balık geldiğinde asılmasıya mandalı dolayısıyle anahtarı öne çekecektir. ESKİ VERSİYON ![]() Önceki versiyonumda epey eskiydi bu kapı alarmları ilk çıktığında hemen kafamda şimşekler çakmış ve balık alarmını yapmıştım , o zaman kapı alarmı nı kullanmıştım. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
abicim paylaşım için teşekkür ederim ama bu alet zilin verdiği zevki vermiyor bana :=))
zil sesinin yerini hiç bişey tutmaz kanımca :=) emeğine sağlık cok güzel olmuş . |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Bende avlakta yanlızken zil kullanırım yerden göğe kadar haklısın ama çok tezcanlı olduğum için yandakinin ziline bile kulak kabartıyorum. Benim bu aleti kullanma sebebim pervasızca eliyle zili alıp çalanlardan bıktığım için adam eline alıp çangur çungur çalıyor, sağa sola şaka yapıyor ama oda beni geriyor sinir oluyorum böyle olunca sesler karışmıyor .
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
ne diyim size abicim
inanılmazsınız.. çok güzel... bakalım daha neler göreceğiz.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
oltacının pratik zekasının güzel bir örneği...bravo arkadaşım...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
tebrikler cok güzel bence, hatta beğenmediğin kapı alarmı bile çok iyi aynısını bir toptancı bayii 10 tl ye satıyor sen bunu bayağı ucuzlatmışsın helel sana
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bizim bölgede genelde kullandığımız takımlar bunlar. Hele EsEsli Cahit abi aynen bu takımları kullanıyor.
![]() Sanki ondan kopya çekilmiş gibi.![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
gerçekten muhteşem
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Paylaşım için teşekkürler
zil sesi dahabir başka zevk veriyor ama![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ellerine sağlık Bekir, çok güzel olmuş.
Havalı araba kornası taksak olur mu
|