|
|
|
#2891 |
|
KASIM ABİ TEŞEKKÜRLER HER ZAMAN KARŞI OLDUM HEP OLACAĞIM TIRIVIRIDAN BALIKÇILARA AMAN VERMEYELİM GEREKLİ MERCİLERE HEMEN HABER VERELİM.
|
|
|
|
|
|
|
#2892 |
|
Hayırlı günler Düzce hayırlı Cuma'lar dilerim....
|
|
|
|
|
|
|
#2893 |
|
düzcedeki oltacılar sitesinin üyelerine sesleniyorum .arkadaşlar sitemiz adına 2/2sirküler ve bir amatör balıkcı icin rehber olacak kitapcık hazırlanmakta bu kitapcık yanınızda olunca il tarım müdürlüğünden 20 tl vererek aldığınız amatör balıkcılık belgesinede gerek kalmıyor.ben dün bayii lere nabız yokladım şu kitapcığa 125 tl karşılığında reklam verin üstelik 100 adet de size kitapcık vereceğiz müşterilerinize dağıtın diye oysa edindiğim izlenim pek yanaşmıyorlar yani reklama ihtiyacları yok gibi davranıyorlar bugün tekrar gezecem duruma göre bizde oltacılığa katkısı olmayan bayilere elimizden geldiğince tavır koyalım ha ne olur derseniz mecbur kalmadıkca bizim sorunlarımıza ortak olmayan bayii den uzak dururuz alışveriş yapmayız veye katkı sağlayan bizim sorunlarla ilgilenen bayii den alışveriş yaparız.adalmar parayı karşılıksızda vermiyor reklamı yapılacak ve 100 adet kitapcık alacak kitapcık sayesinde müşteriside artacak farkında değil.
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Cümleten kolay gelsin arkadaşlar.Şeref abi çiğköfte canım istedi.
|
|
|
|
|
|
|
#2895 | |
|
Alıntı:
doğru sölüyosun abi kim destek veriyorsa ondan alışveriş yapmak lazım sana katılıyorum ama anlamadığım bi şi var bu kitapçığı kim hazırlıyor ve bu kitapcık olunca amatör balıkçılık belgesi almamıza gerek kalmıyormu teşekkür ederim |
||
|
|
|
|
|
#2896 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#2897 |
|
Günaydın Düzce, hepinize hayırlı hafta sonları olsun...
|
|
|
|
|
|
|
#2898 |
|
tüm düzceli arkadaşlara selam ve saygılar.arkadaşlar dün yine bayii,leri gezdim bayağ laf ettim ama nafile adamların işine gelmiyor hem kitapcık alacaklar hemde reklamlarını yaptıracaklar üstelik tüm türkiyeye .uğramadığı 2 bayi kaldı onlarada pazartesi uğrayacam yanlız bir bayimiz itiraz etmeden hemen kabıl etti bu bayimiz bildiğim kadarı ile en az6 yıldır hiç tırıvırı satmadı hatta babası valiye bile durumu iletmişti tekrar konuştuk hafta içi il tarım müd.gidip hem tür,zamam ver yer yasaklarını konuşacağız hemde tırıvırı işini,hemde sirkülere göre akarsularda tüm yıl boyu serbest olan avlanmayı. ben il müdürlüğü elamanına acıkladım adam yine anlamamış olacakki hazırladıkları afişe tamemen yasak yazmışlar haftaya görüşüp düzelteceğiz
daha fazla bilgi almak isteyenler beni tanımıyorlarsa burhan bey saatçi murat a söylesinler benim nere takıldğımı bilirle konular hakkında bilgi veririm Konu Kasım TAZEGÜNEY tarafından (21.03.09 Saat 09:04 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#2899 |
|
nedim bu kitapcığı şu an yazıştığımız oltacılar.com sitesi hazılayacak AMATÖR BALIKCILIK belgesi ise almak ve yanında bulundurma zorunluluğu yok ama bu belge (kitapcık) yanında olursa hem sana rehber olacak hemde durumdan habersiz olan kolluk kuvetlerine gösterir neyin yasak olup olmadığını anlarlar.ismailin dediği gibi turnanın serbest olduğu zaman gelip sana yasak diyebilirler onun için bu kitapcığı yanında bulundurman şart bize destek veren bayi arkadaşa kitaplar basılınca 200 -150 adet gelecek o zaman uğrar alırsın bayi adı burda vermem mümkün olmadığından özeline yazayım hadi selamlar
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Günaydın, hayırlı işler...
|
|
|
![]() |