Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Oluşturulan Gruplar

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar

Seçenekler Stil
Alt 25.03.09, 19:07   #71
bilent yildirim
Üye

bilent yildirim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: bilent yildirim
Memleket:istanbul-edirne
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı:
Referans:
bilent yildirim will become famous soon enoughbilent yildirim will become famous soon enough
Alıntı:
AteşDalyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi akşamlar sevgili Bilent,
Valla o antispetik solusyonlardan elde etmenin en kolay yolu Ebay, ben oradan getirtiyorum, ama adım gibi eminim bunun yerlileri de vardır ama bu amaçla kullanılmıyorlar, muhtemelen. Piyasada araştırmak lazım, belki veterinerler filan bunu bilebilir, bir dolu para veriyoruz kıytırıktan bir solusyona, araştırmak lazım velhasıl. Görüşmek üzere, hoşçakal.
sen söyleyince hatırladım ateş abi benim veteriner kankam da var,ilaç cı kankam da sen bana ilacın ismini ver ben içeriğini çözerim.

bilent yildirim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.09, 00:30   #72
AteşDalyan
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Alıntı:
bilent yildirim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen söyleyince hatırladım ateş abi benim veteriner kankam da var,ilaç cı kankam da sen bana ilacın ismini ver ben içeriğini çözerim.
Sevgili Bilent,
Ben bir ara Kryston'dan Klın-Ik kullandım, güzele benziyordu ama çantaya dökülmüş heba oldu çoğunluğu. Bu sene Nash'ten medicarp ultra antiseptic ısmarladım 5.45 fiyatı, 2.95 nakliye toplam 8.40 pound. Yani 12.22 dolar o da eşittir 20 milyon cıvarı birşey, bugünkü rakamlarla. Gelsin de ayrıntılı bilgilendiririm.

Alt 26.03.09, 06:48   #73
bilent yildirim
Üye

En İyi Avı:
Referans:
bilent yildirim will become famous soon enoughbilent yildirim will become famous soon enough
Alıntı:
AteşDalyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Bilent,
Ben bir ara Kryston'dan Klın-Ik kullandım, güzele benziyordu ama çantaya dökülmüş heba oldu çoğunluğu. Bu sene Nash'ten medicarp ultra antiseptic ısmarladım 5.45 fiyatı, 2.95 nakliye toplam 8.40 pound. Yani 12.22 dolar o da eşittir 20 milyon cıvarı birşey, bugünkü rakamlarla. Gelsin de ayrıntılı bilgilendiririm.
sağol abi ben türkiye de bunun karşılığını bulucam herkese de yayınlıyacağım

Alt 26.03.09, 10:45   #74
butros
Üye

butros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Bekir Özgenç
Memleket:ESKİŞEHİR
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: www.oltacilar.com Dostluğu
Referans:
butros will become famous soon enoughbutros will become famous soon enough
Alıntı:
ben balığın ağzı mikrop kapmasın diye sürülen ilaç dan arıyorum ancak bulamadım bulan varsa,bilgilendirmesini rica ederim.
Abi harikasın "akıl akıldan üstündür" ben de balıklara özen gösterdiğimi sanırdım ama utandım şimdi. Ne kadar hassas bir düşünce. Gerçekten ben hiç yaralanmış balıkların mikrop kapabileceklerini düşünememiştim.

Mükemmelsin...

İşte esas oltacı sizsiniz...

butros isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.09, 20:53   #75
bilent yildirim
Üye

En İyi Avı:
Referans:
yaptığım araştırmalar, en uygun antiseptiğin;türkiye de en uygun ilacın PİRALDİN olduğunu gösteriyor. bu ilaçlar insanlarda ve hayvanlar da kullanılabiliyor. en uygun ilaç da piraldin olarak söyleniyor.gerek veteriner arkadaşlar gerekse ilaçcı arkadaşlar tarafından.

Alt 31.03.09, 21:35   #76
kendi kendine emekli
Üye

Üye Adı: fahri büyüktunç
Memleket:konya
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: 2 kg sazan aldım yeni emekli oldum yıllardır balıga çıkmazdım yeni başladım.
Referans:
kendi kendine emekli will become famous soon enoughkendi kendine emekli will become famous soon enough
arkadaşlar herkeze merhaba ben yeni aranıza katıldım .Büyük veya ufak sirküler dahili ve hariçi balıgı tutmak tekrar suya geri göndermek fikri tartışılıyor. yazılanları takip ettim canlı yemle tutmaktan bahsediliyor gümüş vs gibi bunlarda balık degilmi.canlıya itibarsa bunları canlı yem olarak kullanmak ne derece dogru ozaman çelişkiye düşülmüyormu sirkülere uyanları tutmak tabiki katıldıgım olaydır yanlışım varsa düzeltin lütfen.saygılarımla

kendi kendine emekli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.09, 21:37   #77
CARPKOLİK
Üye

CARPKOLİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Hüseyin UYAR
Memleket:ANKARA...
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: Hiç bir zaman olmayacak....
Referans:
CARPKOLİK will become famous soon enoughCARPKOLİK will become famous soon enough
Alıntı:
yaptığım araştırmalar, en uygun antiseptiğin;türkiye de en uygun ilacın PİRALDİN olduğunu gösteriyor. bu ilaçlar insanlarda ve hayvanlar da kullanılabiliyor. en uygun ilaç da piraldin olarak söyleniyor.gerek veteriner arkadaşlar gerekse ilaçcı arkadaşlar tarafından.
Sağol bilent banada lazım o ilaçtan...Eczanelerden alabiliriz sanırım bi sorayım...

CARPKOLİK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.03.09, 21:39   #78
CARPKOLİK
Üye

Referans:
CARPKOLİK will become famous soon enoughCARPKOLİK will become famous soon enough
Alıntı:
kendi kendine emekli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar herkeze merhaba ben yeni aranıza katıldım .Büyük veya ufak sirküler dahili ve hariçi balıgı tutmak tekrar suya geri göndermek fikri tartışılıyor. yazılanları takip ettim canlı yemle tutmaktan bahsediliyor gümüş vs gibi bunlarda balık degilmi.canlıya itibarsa bunları canlı yem olarak kullanmak ne derece dogru ozaman çelişkiye düşülmüyormu sirkülere uyanları tutmak tabiki katıldıgım olaydır yanlışım varsa düzeltin lütfen.saygılarımla
Doğru söze ne diyek..Ama en iyisi hiç bi şey demiyek...

Alt 31.03.09, 21:46   #79
CARPKOLİK
Üye

Referans:
Alıntı:

Bilent bu ilacı eczanelerde bulabilirmiyiz..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar