|
|
|
#3261 |
|
Hepimiz için iyi hafta sonları olsun dostlar, balığa gideceklere ve şu an balıkta olanlara RASTGELE...
|
|
|
|
|
|
|
#3262 |
|
iyi geceler herkese
|
|
|
|
|
#3263 |
|
gittim bir minicik balık yakaladım. onu da saldım tabi. kaya balığına benziyodu. gözleri dışarda pörtlek. ya şamandıralı takımla tutuyorum akıntıya gidiyo. nasıl oluyo bu işler. en kıyıda akıntı almıyo. orda da balık vurmuyo?
|
|
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Alıntı:
evet şamandıra ileri gider ,akıntıya tek çare kurşunlu dip oltasıdır.üstünede zilini taktınmı süper olur vallahi ![]() şamandıralı durgun yerler için haklısın sizin oraların suyunu bilsem yorum yapardım ama maalesef bilmiyorum deniz saygılarla |
||
|
|
|
#3265 |
|
küçük melen çayındaydım. yarın da zonguldak ereğli yakınlarında olacağım. karadenizde limandan çapariyle tutuyorum. liman olmazsa kumsaldan olta atılır mı? çapari ya da başka bi iğneli takım? bilginiz var mı?
|
|
|
|
|
|
|
#3266 |
|
tabi bu arada kumsal boş ise
|
|
|
|
|
|
|
#3267 |
|
atarsında atmasına....
3 iğneli 6 7 numara çapraz iğneler var ister ince ister geniş şekilli olsun o sana kalmış birşey teke,yanıç,sülünez,boru kurdu bunlarla çok iyi avlar yapacağınıza eminim isterseniz bir deneyin galiba balığa giderken tek gidiyorsunuz
|
|
|
|
|
#3268 |
|
evet tek. sağolasın bilgiler için. inşallah o kurtları bulurum. iyi geceler.
|
|
|
|
|
|
|
#3269 | |
|
Alıntı:
sende aynı benim gibisin tek tabanca takılmayı seviyorsun ama şuda var , etrafında insan olması ortama neşe,şenlik,arkadaşlık,sohbet katıyor yani mesela ben gittiğim heryerde bi grup yapmışımdır hepside alem,babacan,iyi insanlar inşallah sende avlandığın yerlerde güzel sohbet edebilecek arkadaşlar,abiler edinirsin gerçi bu sürekli aynı yere gitmeyle oluyor ama yinede olur yani ![]() iyi geceler |
||
|
|
|
#3270 |
|
ya ben ailemle gidiyorum o tarafa. onları bırakırım bi yere ben giderim balık avlamaya :d öyle işte. hep de farklı yerlere gidince öyle oluyo adanalı abimiz. valla keşke adanada olsaydım senden baya bişey kapardım.
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çevresi, düzce, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|