|
|
|
#4561 |
|
Aleyküm selam Rüştü abi akşama bekliyorum sen kaplama kurşunları getir bende senin misinayı getireyim.
|
|
|
|
#4562 |
|
Tamam Mustafa akşama görüşürüz..
|
|
|
|
#4563 |
|
Abi önce Çifteler vardı programda, sonra Yenice derken hava bozuk diye Caydı ve biz programı yaptıktan sonra aradı ve Dodurga dedi, öğlen de aradı biz inhisara gidiyoruz dedi, bi de duydumki inhisarda tutamamış ve yenice ye de geçmiş.Çok kararsızdı yani.....
|
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Mustafa Abi; inşallah katılacağım...
|
|
|
|
#4565 |
|
Aynen öyle yapar her zaman beş dakikada beş yere gitmek ister bir keresinde biz Sivrihisara giderken direksiyonu Seyitgaziye çevirdi ne oldu dedim meğer oradan solucan toplayıp öyle gidecekmiş Sivrihisara.İkisinin arası 100 km anla artık.
|
|
|
|
#4566 |
|
Ünal bu Demir Köprü neresi 1 kg lık sazanı tuttuğun yer yani nerede bu köprü.Fotoğrafı varmı.
|
|
|
|
#4567 |
|
Uğurum kardeşim ulaşım problemi yaşarsan Anadolu Üniversitesi Yunus Emre kampüsünün oraya kadar gel ben oradan alırım seni telefon edersin.
|
|
|
|
#4568 |
|
Abi emin ekin i geçtikten sonra asfaltın üzerinde büyük bir Demir köprü var onun orası.Yalnız çok pinter vardı suda. Birde serpme atan 3 kişi vardı. Jandarma trafik geçerken durdurduk biraz sohpet ettik. sonra ekip çağırdı ve serpmeyi aldılar. çocuklarla beraber krk götürdüler. yalnız pinter için biz bişi yapamıyoruz çevre koruma bakıyo, haber veririz botla gelir dediler ama gelen giden olmadı.S erpmenin de balık olmadığı için fazla bi cezası yok dediler, sadece karakola çay,şeker aldıracaklar herhalde. Yarın foto atarım ama az, zevki olmadı ki. "inşallah beraber çok balık- çok foto ilkesi" yaşarız. Bu arada pinterlerden iyi balık aldılar.Benim tuttuğum Balık da sabah 5.30 gibi geldi.
|
|
|
|
|
|
#4569 |
|
Tünaydın abiler -arkadaşlar.
|
|
|