Alıntı:
M.Serkan İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı
Bülent ağabey merhaba,
Bence resmen şaheser, ciddi anlamda bir sanat eseri...
Bunlara atlamayacak balık ile tanışmamak en hayırlısı
Bazen değerli ağabey/kardeşler sayesinde elimi değsemde Fly avcılığını kesinlikle beceremeyeceğimi düşünüyorum.
Tarzım değilmi desem, denemeye korkuyorummu desem ne desem bilemedim...
İğnesinden ipliğine, böceğinden tekniğine herşeyi ile bana göre zor.
Bana Turna veya Perch olacak imiğine basacağım. Sazan veya Yayın olacak git ecelin başkasının elinden olsun, beni bu işlere karıştırma diyeceğim...
Bizde birkaç renkli sima var. Onlar kendilerini biliyor...
İnşallah onlar bu Fly işini becerecek, bende oturup keyifle izleyeceğim
Paylaşım için teşekkürler.
|
Serkan Bey,çok teşşekkür ederim

beceren anasının karnında öğrenmiyor,,,şu an bu disiplini öğrettiğim insanlar Bana öğretmeye çalışıyor desem yeridir

,,,kolay ve kolay olduğu kadarda zevkli bir upraş,,,bir çok balık avcılığı portalı ve forumuna ve meraklıya ,,,meskün mahal dısşında

(göksu park,altınpark,kiğmir vb)fly balıkçılığı ile ilgili bilgi ve eğitim verdim,,,şu an ankara çevresinde elinde fly oltalsı göreceğiniz bir çok balıkçı ya bu eğitimlere katılmış yada bizzat benimle takılmıştır,,,bu nedenle oltacılar.com ve oltacılarder üyeleri içinde böyle bir fly ile tanışma toplantısı yapabiliriz ve ben bundan mutluluk duyarım,,,,bu arada sakın yanlış anlamayın bu adam kimki buna soyunmuş demeyin,,,bu dediğimi mutlaka bir kere deneyin

(doğa spor klüpleri,izci klüpleri ve askeri yaz kamplarında bu eğitimleri vermekteyim hali hazırda) ,,,mesela bu perch ve turnayı fly ile yakalayıp Ümüğüne basmanın zevki diğerinden misli misli fazla,,
Balıksız geçen şu soğuk kış günlerinde sıcacık çay ve sohbet eşliğinde biraraya gelmek sanırım çok iyi olur