|
|
|
#1 |
|
4.Turna Yakalama Şampiyonası.
Merhaba arkadaşlar.
7-8 haziran Güçlüler av Turgay İNANÇ'ın düzenlemiş olduğu 4. turna balığı yakalama şampiyonasındaydık.Yedik,içtik,güldük eğlendik anlıyacağınız dostlarla ne yapılması gerekiyorsa yaptık.Gecenin mahmurluğu ; sabahın 04.00 ünde Turgay'ın' botçular toplansın ' sözleriyle tatlı bir telaşa dönüştü ve oltasını kapan balık peşine koştu değerli hediyelerin ve kupaların verildiği yarışma saat 12.00 civarlarında bitti. Bu arada Fedai erdem benim uyumamı fırsat bilerek kıyıdan birinciliği almıştır ![]() ![]() ![]() Derneğimiz 2. Başkanını tebrik ediyorum. Kazasız belasız geçen bu iki güzel gün için Turgay İNANÇ'a teşekkür ediyorum . Bende bulunan resimleri seyirlerinize sunuyorum. Resim olan arkadaşlar konuya eklesinler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
İşlerimin yoğunluğundan dolayı aranızda olamadım. güzel bir birlikteliği kaçırmışım.Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen Turgay İnanç a teşekkürler.
Bizlere birincilik kazandıran Fedayi yide kutluyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bu tür organizasyonları kaçırdığıma balık tutamamaktan daha çok üzülüyorum, umarım ilerleyen zamanlarda daha çok katılım gösterebilirim, kupa içinde tebrikler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yarışmayı düzenleyen turgay abiyi tatlısu balıkçısına teşekkürler.Tüm dereceye girenleri kutlarımFedai abiyi ayrı kutlarım kupayı kaptı..
![]() Birincilik yakışır abime saygılar..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Fedai kutluyorum bizleri onure etmişsin kardeşim .çok şeyler kaçırmışız bu birlikteliği sağlayan tatlı su balıkcısı Kral balıkcı TURGAY İNANÇA teşekkür ederim .Her şey gönlünüzce olsun saygılarımla .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Fedai abi tebrik ediyorum seni.Peker abimi nasıl uyuttuysan artık sızma yapmışsın kıyıdan.Yarışmaya katılamadım ama Sayın Turgay İnanç abimede organizasyondan dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Merhabalar,
Turgay İNANÇ bey tarafından Grubumuza gelen davet üzerine katılmış olduğumuz 4.TURNA YAKALAMA ŞAMPİYONASINDA tarafımızdan çekilen fotoğraflar facebook sayfamızda yayınlanmaya başlanmıştır. aşağıdaki linke tıklayarak fotoğrafları izleyebilirsiniz. sayfamızı BEĞEN butonuna tıklayarak ziyaret edebilirsiniz. selamlar http://www.facebook.com/media/set/?s...1281016&type=1 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
yakışır fedai abime helal olsun
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Güçlüler Av Market tarafından bu sene 4. sü gerçekleştirilen şampiyonada olmak, olta sallayamasakta sallayanları seyretmek, dereceye girenleri veya giremeyenleri alkışlamak gerçekten güzeldi...
Yıllar gerçekten ne çabuk geçiyor. Daha dün birincisine katılmıştık... Bu etkinliğin gerçekleşmesindeki maddi, manevi emeklerinden dolayı Güçlüler Av Market sahibi Turgay İnanç başta olmak üzere, etkinliğe ev sahipliği yapan ve (benim bizzat şahit olduğum) bir ihtiyacımızın olup olmadığını soran Karaahmetli sakinleri ile etkinliğe bizzat katılan Karaahmetli Belediye Başkanımız Faruk Akbaş' a, Kırıkkale Tarım Müdürlüğü gözlemcimiz Lütfü Demir' e, Bahşili İlçe Tarım Müdürümüz Selçuk Silsüpür' e ve tabiki biz doğa aşığı amatör balıkçıları son zamanlarda hiç yalnız bırakmayan Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürümüz Yaşar Kayabaşı' na ve elbetteki aynı ben gibi bu güzel etkinliğe iştirak eden tüm doğa aşığı amatör olta balıkçısı ağabey ve kardeşlerim ile ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca; Karaahmetli Belediye Başkanımız Faruk Akbaş' a, Bahşili İlçe Tarım Müdürümüz Selçuk Silsüpür' e bir kez daha teşekkür ediyorum. Sağolsunlar olması gerekeni yapıp bölgelerinde gerçekleştirilen bir amatör balıkçılık etkinliğine bizzat katılıp gögüslerini gere gere ilçelerini ve beldelerini iyisiyle, kötüsüyle en güzel şekilde temsil ettiler... Çevrelerindeki ilçe veya beldelerdeki değerli yetkililerin örnek almasını diliyorum... Olması gereken bu dur.... Ayrıca; Her platformda benim çok güvendiğim, kimsenin olmadığı yerlerde sürdürülebilirlik adına hep omuzlarımızda onların omuzlarının sıcaklığını hissettiğim kolluk kuvvetlerimizide üzülerek söylemem gerekirse bu etkinlikte on üzerinden sıfır puan veriyorum. Bahşili İlçe Jandarma Komutanlığı'mızdan en azından bir görevliyi yanımızda veya etkinlik esnasında orada görmek isterdim... (Ayrıca Valilikten resmi görev yazısı gitmiş olması lazım diye düşünüyorum.) Etkinlik alanında 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununa muhalif durumun ricamız neticesinde Bahşili İlçe Tarım Müdürümüz Selçuk Silsüpür' ün bizzat arayarak ihbarda bulunmasını bile kaile almayıp ihbardan tahmini 1 saat 15 dakika sonra etkinlik alanına gelip hiçbirşey olmamış gibi davranmaları beni inanın müthiş derecede üzdü. Gelen komutanımıza bu işin böyle olmaması gerektiğini anlattım ama o bendende dertliydi. Haddime değil ama camiayı çok sevdiğimden ve değer verdiğimden dayanamayıp görevini hatırlatmak adına bir söz söyledim, bin ahh işittim. Umarım İlçe Komutanımızda zor zahmet etkinlik alanına getirebildiğimiz o günkü komutanımız kadar dertli değildirde yanına gittiğimizde dertlerimizi anlatabilirim ![]() Saygı ve selamlarımla, M.Serkan İNANÇ OLTACILARDER Yönetim Kurulu Başkanı |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Peyami ve Faruk hocamdan oluşan bizim ekibin kürek çekerek bottan dereceye girmesi biraz zordu ama denediler...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|