Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 10.07.12, 22:46   #1
Peker KAYA

Peker KAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Peker KAYA
Memleket:Ankara
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı:
Referans:
Peker KAYA will become famous soon enoughPeker KAYA will become famous soon enough
4.Turna Yakalama Şampiyonası.

Merhaba arkadaşlar.
7-8 haziran Güçlüler av Turgay İNANÇ'ın düzenlemiş olduğu 4. turna balığı yakalama şampiyonasındaydık.Yedik,içtik,güldük eğlendik anlıyacağınız dostlarla ne yapılması gerekiyorsa yaptık.Gecenin mahmurluğu ; sabahın 04.00 ünde Turgay'ın' botçular toplansın ' sözleriyle tatlı bir telaşa dönüştü ve oltasını kapan balık peşine koştu değerli hediyelerin ve kupaların verildiği yarışma saat 12.00 civarlarında bitti.

Bu arada Fedai erdem benim uyumamı fırsat bilerek kıyıdan birinciliği almıştır
Derneğimiz 2. Başkanını tebrik ediyorum.
Kazasız belasız geçen bu iki güzel gün için Turgay İNANÇ'a teşekkür ediyorum .
Bende bulunan resimleri seyirlerinize sunuyorum.
Resim olan arkadaşlar konuya eklesinler.

Facebook'ta Paylaş
Peker KAYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11.07.12, 06:35   #2
baytek

baytek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Bayram TEKELİ
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Kırmızı benekli alabalık (dere alası)
Referans:
baytek will become famous soon enoughbaytek will become famous soon enough
İşlerimin yoğunluğundan dolayı aranızda olamadım. güzel bir birlikteliği kaçırmışım.Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen Turgay İnanç a teşekkürler.
Bizlere birincilik kazandıran Fedayi yide kutluyorum.

baytek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11.07.12, 16:43   #3
Yasin ÖZTÜRK

Yasin ÖZTÜRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yasin Öztürk
Memleket:Kızılcahamam/ANKARA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: 1 metre sazan 2 metre turna 3 metre perch
Referans:
Yasin ÖZTÜRK is on a distinguished road
Bu tür organizasyonları kaçırdığıma balık tutamamaktan daha çok üzülüyorum, umarım ilerleyen zamanlarda daha çok katılım gösterebilirim, kupa içinde tebrikler

Yasin ÖZTÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11.07.12, 16:55   #4
Musa ERCİYAS

Musa ERCİYAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Musa ERCİYAS
Memleket:Ankara' nın Dikmen' i
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER Dostluğu
Referans:
Musa ERCİYAS will become famous soon enoughMusa ERCİYAS will become famous soon enough
Yarışmayı düzenleyen turgay abiyi tatlısu balıkçısına teşekkürler.Tüm dereceye girenleri kutlarımFedai abiyi ayrı kutlarım kupayı kaptı..Birincilik yakışır abime saygılar..

Musa ERCİYAS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11.07.12, 20:18   #5
efsane sazancı

efsane sazancı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: İlyas HİN
Memleket:ANKARA
En İyi Avı: 16,250 Kg Sazan (Ankara)
Referans:
efsane sazancı will become famous soon enoughefsane sazancı will become famous soon enough
Fedai kutluyorum bizleri onure etmişsin kardeşim .çok şeyler kaçırmışız bu birlikteliği sağlayan tatlı su balıkcısı Kral balıkcı TURGAY İNANÇA teşekkür ederim .Her şey gönlünüzce olsun saygılarımla .

efsane sazancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.07.12, 00:03   #6
Metin TAŞKIN

Metin TAŞKIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Metin Taşkın
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: 76 cm 1.lik Turnam :)
Referans:
Metin TAŞKIN is on a distinguished road
Fedai abi tebrik ediyorum seni.Peker abimi nasıl uyuttuysan artık sızma yapmışsın kıyıdan.Yarışmaya katılamadım ama Sayın Turgay İnanç abimede organizasyondan dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

Metin TAŞKIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.07.12, 12:54   #7
erkanvural
Üye

Üye Adı: Erkan VURAL
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı:
Referans:
erkanvural is on a distinguished road
Merhabalar,

Turgay İNANÇ bey tarafından Grubumuza gelen davet üzerine katılmış olduğumuz 4.TURNA YAKALAMA ŞAMPİYONASINDA tarafımızdan çekilen fotoğraflar facebook sayfamızda yayınlanmaya başlanmıştır.

aşağıdaki linke tıklayarak fotoğrafları izleyebilirsiniz.

sayfamızı BEĞEN butonuna tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

selamlar

http://www.facebook.com/media/set/?s...1281016&type=1

erkanvural isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.07.12, 13:55   #8
cebeci19
Üye

cebeci19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Murat CEBECİ
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Beni heyecanlandıran her limit üstü turna
Referans:
cebeci19 is on a distinguished road
yakışır fedai abime helal olsun

cebeci19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.07.12, 21:53   #9
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Güçlüler Av Market tarafından bu sene 4. sü gerçekleştirilen şampiyonada olmak, olta sallayamasakta sallayanları seyretmek, dereceye girenleri veya giremeyenleri alkışlamak gerçekten güzeldi...
Yıllar gerçekten ne çabuk geçiyor. Daha dün birincisine katılmıştık...

Bu etkinliğin gerçekleşmesindeki maddi, manevi emeklerinden dolayı Güçlüler Av Market sahibi Turgay İnanç başta olmak üzere, etkinliğe ev sahipliği yapan ve (benim bizzat şahit olduğum) bir ihtiyacımızın olup olmadığını soran Karaahmetli sakinleri ile etkinliğe bizzat katılan Karaahmetli Belediye Başkanımız Faruk Akbaş' a, Kırıkkale Tarım Müdürlüğü gözlemcimiz Lütfü Demir' e, Bahşili İlçe Tarım Müdürümüz Selçuk Silsüpür' e ve tabiki biz doğa aşığı amatör balıkçıları son zamanlarda hiç yalnız bırakmayan Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürümüz Yaşar Kayabaşı' na ve elbetteki aynı ben gibi bu güzel etkinliğe iştirak eden tüm doğa aşığı amatör olta balıkçısı ağabey ve kardeşlerim ile ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca; Karaahmetli Belediye Başkanımız Faruk Akbaş' a, Bahşili İlçe Tarım Müdürümüz Selçuk Silsüpür' e bir kez daha teşekkür ediyorum.
Sağolsunlar olması gerekeni yapıp bölgelerinde gerçekleştirilen bir amatör balıkçılık etkinliğine bizzat katılıp gögüslerini gere gere ilçelerini ve beldelerini iyisiyle, kötüsüyle en güzel şekilde temsil ettiler... Çevrelerindeki ilçe veya beldelerdeki değerli yetkililerin örnek almasını diliyorum...
Olması gereken bu dur....

Ayrıca; Her platformda benim çok güvendiğim, kimsenin olmadığı yerlerde sürdürülebilirlik adına hep omuzlarımızda onların omuzlarının sıcaklığını hissettiğim kolluk kuvvetlerimizide üzülerek söylemem gerekirse bu etkinlikte on üzerinden sıfır puan veriyorum.
Bahşili İlçe Jandarma Komutanlığı'mızdan en azından bir görevliyi yanımızda veya etkinlik esnasında orada görmek isterdim... (Ayrıca Valilikten resmi görev yazısı gitmiş olması lazım diye düşünüyorum.)
Etkinlik alanında 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununa muhalif durumun ricamız neticesinde Bahşili İlçe Tarım Müdürümüz Selçuk Silsüpür' ün bizzat arayarak ihbarda bulunmasını bile kaile almayıp ihbardan tahmini 1 saat 15 dakika sonra etkinlik alanına gelip hiçbirşey olmamış gibi davranmaları beni inanın müthiş derecede üzdü.
Gelen komutanımıza bu işin böyle olmaması gerektiğini anlattım ama o bendende dertliydi.
Haddime değil ama camiayı çok sevdiğimden ve değer verdiğimden dayanamayıp görevini hatırlatmak adına bir söz söyledim, bin ahh işittim.
Umarım İlçe Komutanımızda zor zahmet etkinlik alanına getirebildiğimiz o günkü komutanımız kadar dertli değildirde yanına gittiğimizde dertlerimizi anlatabilirim

Saygı ve selamlarımla,

M.Serkan İNANÇ
OLTACILARDER Yönetim Kurulu Başkanı

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12.07.12, 22:09   #10
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Peyami ve Faruk hocamdan oluşan bizim ekibin kürek çekerek bottan dereceye girmesi biraz zordu ama denediler...

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar