Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Oluşturulan Gruplar

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar

Seçenekler Stil
Alt 11.06.08, 11:41   #1711
KRAL BALIKÇI
Banlandı

Üye Adı: TURGAY İNANÇ
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: ilkyardımcı ve Alicansın
Referans:
KRAL BALIKÇI will become famous soon enoughKRAL BALIKÇI will become famous soon enough
Alıntı:
hakantan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar günaydın hepinize sitenizi uzun zamandır izliyorum ancak katılımda bulunamamıştım . artık iş durumumdan müsaitim sürekli paylaşımda bulunmaya çalışacağım . biz istisnasız her hafta k.köy de avlanan 3 kişilik bir ekibiz. 4 zamanlı 0 motor ve 4.5 m' lik bir teknemiz var. okuyunca hemen içmesuyu düşmanı yada çevre katili gibi düşünmeyin, 4 zamanlı motor nedir diye çok az insanın bilgisi var. kapalı devre su soğutmalı k.devreden kastım yağ sistemin dışına tahliye olmuyor. soğutmada kullandığı suyu da istediğiniz zaman gösterebilirim içme suyu olarak kullanılabilir durumda tahliye ediyor.ancak maalesef 2 senedir bölgede bir motor düşmanlığı var . oysaki biz 2 senede o bölgede abartmıyorum jandarmayla işbirliğiyle 2000-2500 mt ağ topladık.sülübük ten karaahmetliye kadar olan bölgede kamp kuruyor ve avlanıyoruz. oradaki koyların temizliği ve yanlış avlanma tekniklerinden kendimizi sorumlu hissediyoruz. zaman içerisinde inşallah tanışacağız birde en önemlisini yazmayı unuttum . belki inanmayacaksınız ama tuttuğumuz balıkları (orada yemek için ayırdığımız hariç) bırakıyoruz..... devam edeceğim.
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz.

İçme suyu havzalarında benzin motorlu teknelere kullanılma izni verilmediğinden dolayı karşı çıkmaktayız.
Bu bütün iç sularımızda kullanılmayacak anlamı taşımamakta
Serbest olan bölgelerde kullanılması sakıncalı degil kanatindeyim .
Kapukaya baraj göleti dahilinde bulunan tüm avlaklarda çevre koruma timinide nedenli zor şartlar altında görev yaptığınıda iyi bilenlerden biriyim .
Bizlerde 1 turna şenliğimizde yaptığımız ihbarı degerlendiren karakeçilli jandarma komutanlığı yakaladığı ağlara işlem yaparak gereken cezaları kemiştir.
Doğaya saygısı olan biz ametör balıkçı dostlarınında çevremize ve en önemlisi avımıza karşı saygılı olmak durumundayız.
Bizlere düşen görevi yaparsak inanın 1 veya 2 yıl içerisinde üstesinden gelmeyeceğimiz hiç bir şey olmaz .

KRAL BALIKÇI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.08, 14:13   #1712
Muharrem BAŞKAYA

Muharrem BAŞKAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Muharrem BAŞKAYA
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: Tutup bıraktığım turnalar
Referans:
Muharrem BAŞKAYA will become famous soon enoughMuharrem BAŞKAYA will become famous soon enough
Alıntı:
hakantan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar günaydın hepinize sitenizi uzun zamandır izliyorum ancak katılımda bulunamamıştım . artık iş durumumdan müsaitim sürekli paylaşımda bulunmaya çalışacağım . biz istisnasız her hafta k.köy de avlanan 3 kişilik bir ekibiz. 4 zamanlı 0 motor ve 4.5 m' lik bir teknemiz var. okuyunca hemen içmesuyu düşmanı yada çevre katili gibi düşünmeyin, 4 zamanlı motor nedir diye çok az insanın bilgisi var. kapalı devre su soğutmalı k.devreden kastım yağ sistemin dışına tahliye olmuyor. soğutmada kullandığı suyu da istediğiniz zaman gösterebilirim içme suyu olarak kullanılabilir durumda tahliye ediyor.ancak maalesef 2 senedir bölgede bir motor düşmanlığı var . oysaki biz 2 senede o bölgede abartmıyorum jandarmayla işbirliğiyle 2000-2500 mt ağ topladık.sülübük ten karaahmetliye kadar olan bölgede kamp kuruyor ve avlanıyoruz. oradaki koyların temizliği ve yanlış avlanma tekniklerinden kendimizi sorumlu hissediyoruz. zaman içerisinde inşallah tanışacağız birde en önemlisini yazmayı unuttum . belki inanmayacaksınız ama tuttuğumuz balıkları (orada yemek için ayırdığımız hariç) bırakıyoruz..... devam edeceğim.

Hakan abi bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.Aynı avlakta bizde avlanırız her hafta.Abi biz akülü motor kullanıyoruz.Benzinli motor kullanma dışında tüm avlanma strateilerimiz de sizinle aynı.Çok araştırmamıza rağmen eksoz dan yağ atmayan bir motor ile tanışamadık.Bu konunun teknik yapısını ve kullandığınız motorun eksoz bileşenlerini anlatan bir alıntı var ise burada lütfen yayınlayınız.
Birde motor yasağı var ise hepimiz uyalım.Ama şöyleki su taşıtları için yapılan motorlar sadece suyu kirletmiyorki.Su kenarına gelirken kimse paraşütle gelmiyor.Kullandığımız araçlarda su kenarındayken eksoz atmıyor mu?Uzun süreli olmasada buda bir gerçek.
...Hakan abi tanışalım.Konuşalım...

Muharrem BAŞKAYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.06.08, 14:28   #1713
ÇARŞI
Üye

ÇARŞI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Sinan
Memleket:Ankara
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı:
Referans:
ÇARŞI will become famous soon enoughÇARŞI will become famous soon enough
Merhaba oltacı dostlar.
Sabahtan bu yana girip takip edemedim pek.Nasılsınız umarım iyisinizdir.

ÇARŞI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.08, 01:05   #1714
huntercavdar
Üye

huntercavdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Ali Çavdar
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: En son ve En büyük 7 cm GÜMÜŞŞŞŞŞŞ...
Referans:
huntercavdar will become famous soon enoughhuntercavdar will become famous soon enough
herkese merhabalar.bir kaç gündür siteye göz atamadım.yeni gelişmeler ne var.bu hafta sonu galiba kesikde çadır kuracağız.cuma netleşecek.hava müsade ederse tabiii

huntercavdar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.08, 01:13   #1715
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Alıntı:
huntercavdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese merhabalar.bir kaç gündür siteye göz atamadım.yeni gelişmeler ne var.bu hafta sonu galiba kesikde çadır kuracağız.cuma netleşecek.hava müsade ederse tabiii
Oooo Ali abim iyi geceler
Tam yatıyordum mesajını gördüm.
Şayet yarın müsaitsen Eskişehir' e ufak bir mangal partisi çıkartması yapıyoruz haberin olsun.
Yarın gece geri döneceğiz.
Yanlız motorla olmazzz

Yok yarın gelemezsen haberleşelim beraber hafta sonu birşeyler yapalım.
Aşı tutmuş anlaşılan

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.08, 07:12   #1716
esk balık timi
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
günaydın arkadaşlar

Alt 12.06.08, 07:14   #1717
rüştü26
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Günaydın arkadaşlar.Hayırlı işler..

Alt 12.06.08, 07:25   #1718
mustafadinç
Misafir

Üye Adı:
Kan Grubu:
En İyi Avı:
Referans:
Selamün Aleyküm Ankara hayırlı günler

Alt 12.06.08, 07:40   #1719
Murat TÜFEKÇİ

Murat TÜFEKÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Murat TÜFEKÇİ
Memleket:Düzce
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: 7.600 kg bolu-aladağ
Referans:
Murat TÜFEKÇİ will become famous soon enoughMurat TÜFEKÇİ will become famous soon enough
hayırlı sabahlar bereketli kazançlar arkadaşlar.

Murat TÜFEKÇİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.08, 08:00   #1720
hakantan
Üye

Üye Adı: HAKAN TEMİZSOYLU
Kan Grubu: B Rh (-)
En İyi Avı: TURNA 95 CM
Referans:
hakantan will become famous soon enoughhakantan will become famous soon enough
günaydın arkadaşlar, öncelikle muarrem başkaya kardeşime uyarıları için teşekkür ederim. kullandığım motor 2007 model yamaha 9.9 , motor konusunda teknik fazla bilgiye sahip değilim ancak geçen seneye kadar yine 4 zamanlı honda 5 hp bir motorum vardı ilk çalıştırmada suda azda olsa yağ izi olduğu zamanlar oluyordu. bu motorda ki ısrarım sadece gözlemleme ile.. sonuçta egzostan çıkan yağ varsa suda gözükmemesi imkansız mantığıyla düşünüyorum. akülü motorları çok araştırdım ancak bizim kamp sisteminde maalesef şansım yok. biz biraz abartıyoruz kamp kurduğumuz yerleri tamamen ıssız kalabalıktan uzak ve evdeki rahatımızı aratmayacak şekilde seçiyoruz . hal böyle olunca yarım tonluk bi yükle gitmek zorundayız. hepinizle tanışmaktan büyük mutluluk duyarım. c.tesi kısmet olursa orda olacağım. mutlaka görmüşsünüzdür sarı bir tekne adı kumsal'ın gemisi ( kumsal kızımın adı ). ayrıca bu hafta daha bi heyecanlıyım geçen hafta boğazda bir canavar yakaladım yaklaşık 45 dk uğraşmamıza rahmen balığı göremedik bile bu sene ve daha öncelerinde 70-90 cm arası onlarca balık yakaladım böy bi direnç görmedim hatta bi ara teknenin altından diğer tarafa geçti ve tekne kendi ekseninde döndü. kaçan balık büyük olur birazda abartılır ancak o anı hepinizin yaşamasını isterdim. önemli değil p.tesi o veya arkadaşlarından birinin resmini yayınlayacağım.
sevgi ve saygılarımla

hakantan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ankara, Çevresi, organizasyon, platformu1, tartışma

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)

Sponsorlar