|
|
|||||||
| Üyelerimizin El Emekleri Üyelerimizin kendi yaptıklarını, tekniklerini sergileyebilecekleri, paylaşabilecekleri platform. |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
İlk El Yapımı Rapala Çalışmam...
İlk Rapalamı Yaptım ve Sizlerle de Paylaşmak İstedim...
Pek düzgün birşey olmadı ama dediğim gibi ilk denemem elim alıştıkça daha düzgünlerini yaparım inşallah... Ben Yaparken ilk yapışım olduğu için sık sık sudaki dengesine bakmak için iğneleri ve halkaları daha önceden taktım... Ama bundan sonrakilerde elim alıştıkça inşallah aşağıdaki anlattığım sıralamaya uygun yapmaya çalışacağım... Bu işte usta olan Ağabeylerimizin Affına Sığınarak Fikir Edinmek İsteyen Arkadaşlar içinde Yapılışını Anlatmak İstedim... Bir Yanlışım Hatam Var ise Görüş ve Önerilerinizi Paylaşırsanız Sevinirim... Saygılarımla... Rapala Yapımı İçin Gerekli Malzemeler: 1- Balsa Ağacı 2-Çelik Tel 3-Çelik Bilya veya kıstırma kurşun 4-Rapala Halkası 5-Çay Kaşığı 6-Cd Kutusu veya mika malzeme 7-Fırdöndü Yardımcı Maalzemeler: Maket Bıçağı - Kesme Seti Balsa Kesmek için Testere Demir Testeresi Yapıştırıcı Epoksi Zımpara Eğe Cd Kalemi - Kurşun Kalem Cetvel Sprey Boya - Oje Vernik ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Bülent YILMAZ tarafından (13.01.11 Saat 00:42 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|