Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Oluşturulan Gruplar

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar

Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11.06.08, 11:41   #10
KRAL BALIKÇI
Banlandı

Üye Adı: TURGAY İNANÇ
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: ilkyardımcı ve Alicansın
Referans:
KRAL BALIKÇI will become famous soon enoughKRAL BALIKÇI will become famous soon enough
Alıntı:
hakantan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar günaydın hepinize sitenizi uzun zamandır izliyorum ancak katılımda bulunamamıştım . artık iş durumumdan müsaitim sürekli paylaşımda bulunmaya çalışacağım . biz istisnasız her hafta k.köy de avlanan 3 kişilik bir ekibiz. 4 zamanlı 0 motor ve 4.5 m' lik bir teknemiz var. okuyunca hemen içmesuyu düşmanı yada çevre katili gibi düşünmeyin, 4 zamanlı motor nedir diye çok az insanın bilgisi var. kapalı devre su soğutmalı k.devreden kastım yağ sistemin dışına tahliye olmuyor. soğutmada kullandığı suyu da istediğiniz zaman gösterebilirim içme suyu olarak kullanılabilir durumda tahliye ediyor.ancak maalesef 2 senedir bölgede bir motor düşmanlığı var . oysaki biz 2 senede o bölgede abartmıyorum jandarmayla işbirliğiyle 2000-2500 mt ağ topladık.sülübük ten karaahmetliye kadar olan bölgede kamp kuruyor ve avlanıyoruz. oradaki koyların temizliği ve yanlış avlanma tekniklerinden kendimizi sorumlu hissediyoruz. zaman içerisinde inşallah tanışacağız birde en önemlisini yazmayı unuttum . belki inanmayacaksınız ama tuttuğumuz balıkları (orada yemek için ayırdığımız hariç) bırakıyoruz..... devam edeceğim.
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz.

İçme suyu havzalarında benzin motorlu teknelere kullanılma izni verilmediğinden dolayı karşı çıkmaktayız.
Bu bütün iç sularımızda kullanılmayacak anlamı taşımamakta
Serbest olan bölgelerde kullanılması sakıncalı degil kanatindeyim .
Kapukaya baraj göleti dahilinde bulunan tüm avlaklarda çevre koruma timinide nedenli zor şartlar altında görev yaptığınıda iyi bilenlerden biriyim .
Bizlerde 1 turna şenliğimizde yaptığımız ihbarı degerlendiren karakeçilli jandarma komutanlığı yakaladığı ağlara işlem yaparak gereken cezaları kemiştir.
Doğaya saygısı olan biz ametör balıkçı dostlarınında çevremize ve en önemlisi avımıza karşı saygılı olmak durumundayız.
Bizlere düşen görevi yaparsak inanın 1 veya 2 yıl içerisinde üstesinden gelmeyeceğimiz hiç bir şey olmaz .

KRAL BALIKÇI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ankara, Çevresi, organizasyon, platformu1, tartışma

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)

Seçenekler
Stil

Sponsorlar